Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Terme Olimia

Podčetrtek


Podčetrtek je izrazito turistična destinacija, prepoznavna po Termah, ki so se prej imenovale Atomske toplice Podčetrtek, sedaj pa Terme Olimia. V Termah izvira voda z zdravilnimi mineralnimi značilnostmi, 30-37 °C (vsebuje magnezij, kalcij in hidrogen karonate).
V Termah Olimia je sodoben, obsežen kopališki kompleks z notranjimi in zunanjimi bazeni. Termalni park Aqualuna je ogromno poletno vodno zabavišče z bazeni (valovni bazen, adrenalinske vodne drče, stezami za spuste hitrosti in divjimi zavoji)...


Monden turistični kompleks zaokrožujejo hoteli, apartmajski bungalovi v slogu kmečkih hiš, odličen kemp NATURA (5*), najnovejša pridobitev pa je navdihujoč Glamping Olimia Adria village (luksuzni šotori). Ne prezrite 360 panoramske posnetke iz zraka na kopališki kompleks Terme Olimia.


Podčetrtek je prikupna in zanimiva turistična destinacija tudi za oglede kulturno zgodovinskih spomenikov na več lokacijah. Ponaša pa se tudi z odličnimi vinogradniki in kletarji ter neokrnjeno naravo, ki je prepletena z urejenimi kolesarskimi potmi (gorsko in cestno) ter pešpotmi.


Kozjanski park z gradom Podsreda je preplet predalpskega hribovja, vinogradniškega gričevja, ravnic ob reki Sotli, ohranjene narave in bogate kulturne dediščine, ki ponuja veliko možnosti za raziskovanje in uživanje. Park sodi med glavna naravovarstvena območja v Sloveniji in Evropi - večji del parka spada v evropsko pomembna varstvena območja Natura 2000. Dani so pogoji, da naredite edinstvene fotografije - izjemne foto lokacije!


Vse vrste turističnih nastanitev v Podčetrtku in Termah Olimia, katere nudi tudi rezervacijski sistem Booking.com, si lahko še z dodatno 360 panoramo ogledate tukaj in če vas katera od nastanitev navduši, lahko najhitreje opravite tudi rezervacijo - s tem boste pomagali portalu Sloveni360, da bo na njem vsak dan več vizualnih vsebin in zanimivih foto lokacij, kot tudi turističnih nastanitev, vizualno predstavljenih tako natančno, kot si želi vsak turist, preden opravi rezervacijo na daljavo.

Preberite več
Navodila za pot