PRAVA TURISTIČNA DESTINACIJA

Uporabniki spletnih strani, turisti, popotniki, dopustniki: Je vaša odločitev za potovanje ali rezervacijo lažja, če imate pred očmi predstavitev ponudbe, ki pokaže čim več in še navduši?

V Sloveniji živi turistični portal, ki nudi VEČ:  Poleg vseh informativnih vsebin in rezervacije ima več kvalitetne vizualne vsebine, katera uporabniku daje tudi resnično možnost lastnih občutkov in  presoje. Vaša odločitev je ključna, da bo dopust ostal v najlepšem spominu.

Slovenia360  je edini portal, ki predstavi turistične destinacije v Sloveniji (oziroma njene nastanitve) v, 360 PANORAMI - pri tem pa vključuje  tudi vse ostale informacije, ki jih potrebuje uporabnik:  Vse je na enem mestu!

Na portalu Slovenia360 lahko zelo preprosto izberete in tudi rezervirate nastanitev. V ponudbi je z več kot 180 destinacij:  HOTELI, APARTMAJI, TERMALNA KOPALIŠČA, TURISTIČNE KMETIJE.  Vsaka nastanitev je predstavljena v  kvalitetni 360 panorami.

Doživite 360 virtualni sprehod po vaši izbrani destinaciji v Sloveniji:  Vabijo čarobni pogledi iz ptičje perspektive, vidite okolico nastanitve in se sprehodite po notranjosti  objekta - vse do hotelske postelje, ki vas čaka. Vidite lahko vse - prav tisto, kar ste želeli videti!

Če vas prepriča: Prijazna cena, 360 vizualna vsebina in ostali pogoji,  sledi rezervacija - varna in preprosta: S klikom na pripeto rezervacijo ste že povezani z največjim rezervacijskim sistemom v svetu: Booking.com.  Brez provizije ter brez dodatnega iskanja in zapravljanja dragocenega časa, ste z eno nogo že v Sloveniji.   Ps.: Portal Slovenia360 je partner rezervacijskega sistema Booking.com.

S pomočjo Slovenia360  boste še lažje  izbrali svojo destinacijo (bodisi hotel, apartma, enega od priznanih slovenskih naravnih zdravilišč ali wellness ponudbe..), ki s svojimi lepotami in sloganom Slovenia: Zelena.Aktivna.Zdrava.  vedno bolj vznemirja in navdušuje posameznike, agencije in tudi strokovne medije po svetu. Prepričajte se! Slovenija je mali raj za aktivne turiste in ostale, ki se radi razvajajo in raziskujejo.

 

KLIKNI TUKAJ IN SI OGLEJ 360-VIRTUALNE PREDSTAVITVE HOTELOV IN DRUGIH NASTANITEV V SLOVENIJI.

Uživajte v vseh 360 panoramah in seveda: Ne oklevajte, obiščite Slovenijo, uvrščena je med priporočene in priljubljene destinacije - spoznajte jo na portalu Slovenia360.si