Pogled na Kranjsko Goro

Pogled na Kranjsko goro pozimi je prav čaroben. Lokacij, ki so lažje dostopne in omogočajo zajem lepih fotografije s pogledom na to gorsko turistično športno mesto je malo. Ena takšna foto lokacija je na poti do gostišča Srnjak. Ob vznožju poti v smeri gostišča se vam ponuja pravljičen pogled na Kranjsko goro.

Kranjska gora je smučarsko središče v objemu Julijskih Alp na tromeji z Avstrijo in Italijo, ki ponuja obilo aktivnosti čez celo leto. Privlačna je za ljubitelje zimskih športov, pohodnike, kolesarje, družine z majhnimi otroci in nasploh vse, ki jih navdušuje narava in aktivno preživljanje prostega časa. Če se v Kranjsko goro ali njeno okolico odpravljate za več dni priporočamo nastanitev v simpatičnem apartmaju Julian Adventure v Ratečah. Apartma je odlično izhodišče za odkrivanje Kranjske gore in njene okolice.

Na fotografiji je pogled na zasneženo Kranjsko goro. Foto lokacija se nahaja ob vznožju ceste Galerše. Foto točka je od centra Kranjske gore v smeri hoje gostišča Srnjak oddaljena približno 20 minut.

Avtor foto fotografije: Slovenia360Preberite več
Navodila za pot