Gostilna Vernik

Ruše

Sprostite se v prijetni bližini zelenih pohorskih gozdov, ter se prepustite kulinaričnim užitkom s 150-letno tradicijo.

Slovimo po tradicionalnih hišnih specialitetah, kakor po klasičnih kuharskih dobrotah, sledimo pa tudi novim prehranjevalnim navadam.
Sprejmemo do 60 gostov, na letnem vrtu - v hladni senci mogočnih orehov pa je prostora še za 70 oseb.
V notranjosti gostilne sta dve - s pomično steno ločeni sobi za 20, oz. za 30 oseb; združeni pa sta primerni za skupine do 55 oseb.
Notranjost gostilne je klimatizirana. V posebni sobi lahko ob predhodnem dogovoru slišite stare melodije, ki jih zaigra več kot 100 let stara glasbena skrinja - po domače lajna.
V Gostilni Vernik smo že vrsto let prepoznavni po izvrstnih dnevnih malicah in kosilih, naši stalni gostje pa še posebej prisegajo na nedeljska in praznična kosila.
Vinoljubci si bodo lahko izbrali vrhunsko žlahtno kapljico iz različnih slovenskih vinorodnih okolišev, točimo pa tudi domače štajersko vino - POČEHOVČAN.
Za sladkosnede pripravljamo več vrst okusnih domačih sladic.

V Gostilni Vernik se ponašamo z dolgoletnimi izkušnjami pri organizaciji raznih praznovanj in postrežbi zaključenih družb.

Pri nas si lahko omislite razna praznovanja - poroka, krst, rojstni dan, obletnice, razna srečanja in slovesnosti. Vse več naših gostov prisega na hladno topli bife ... lahko ga pripravimo izven matične hiše, tudi pri vas doma!

Bezena 3
2342 Ruše

+386 (0)2 66 88 626

Preberite več
Navodila za pot