Restavracija Hotel Marina

Izola - Isola

Restavracija hotela Marina se ponaša z dolgoletno kulinarično tradicijo. Ljubitelji morske hrane bodo prišli na svoj račun ob pokušanju jedi znanega Chefa Ivice Evačića – Iveka. Svoje recepte prilagaja letnim časom, izbira le najboljše surovine lokalnih ponudnikov, kuha po principu žive kulinarike, brez pogrevanja in ojačevalcev okusov.

Njegov slogan je »iz morja na krožnik« – vse morske dobrote so sveže in dnevno ulovljene. Zanaša se predvsem na darove matere narave, zato ne bodite razočarani, če določenih jedi na meniju ne bo mogoče dobiti – narava odloča, mi pa ji sledimo.

Poseben pečat doda hišno hladno stiskano oljčno olje iz lastnega nasada, ki je temelj za pripravo kulinaričnih mojstrovin.
Zaradi profesionalnega pristopa, trajnostnega razvoja in povezovanja, ohranjanja ter odkrivanja tradicionalne gastronomije spada Restavracija Hotela Marina med najbolj obiskane in priljubljene restavracije na slovenski obali. Spoštljiv odnos do hrane je njeno vodilo, domači okusi klasičnih istrskih in mediteranskih jedi pa prepričajo še tako zahtevnega gosta.

Preberite več
Navodila za pot