Nagradna igra

PRAVILA ZA SODELOVANJE PRI NAGRADNI IGRI: PODELITEV SMUČARSKIH VOZOVNIC ZA ALPSKO TURISTIČNO DESTINACIJO: KRANJSKA GORA


Splošne določbe

Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre za podelitev 8 smučarskih vozovnic (v nadaljevanju; nagradna igra), ki bo potekala od 19. 2. 2018 do 21.2.2018 na Facebook strani Slovenia360: https://www.facebook.com/Slovenia360/

Organizator nagradne igre je družba PanoVirtual d.o.o. Stranska pot 12, 1000 Ljubljana (lastnik portala Slovenia360) v sodelovanju s poslovnim partnerjem Hotel Alpina Kranjska Gora, ki je pokrovitelj smučarskih vozovnic. Namen poslovnega sodelovanjem je oglaševanje, promocija in prepoznavnost blagovne znamke.

Pravila nagradne  igre so javno objavljena - so na vpogled na spletni strani organizatorja.


Trajanje nagradne igre

Nagradna igra bo potekala od 19.2. (začetek ob  18 uri ) do  21.2. 2018 (zaključek ob 18 uri)  na Facebook strani Slovenia360: https://www.facebook.com/Slovenia360/

 

Pogoji sodelovanja

Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka fizična oseba starejša od 18 let, ki je državljan Republike Slovenije, rezident Republike Slovenije in državljan držav članic Evropske unije.  

Če je nagrajenec mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.

V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki so kakorkoli povezane z organizatorjem in pokroviteljem te nagradne igre.

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 

Način sodelovanja v nagradni igri

Udeleženci nagradne igre lahko pridobijo smučarske vozovnice (ki jih podarja poslovni partner Hotel Alpina v nagradni igri) - s sodelovanjem na Facebook strani – odgovor na objavo.Organizator na Facebook strani Slovenia360 objavi nagradno igro, ki od udeležencev zahteva določeno aktivnost.

Aktivnost: Na objavo je potrebno odgovoriti ter napisati tudi osebo, ki jo bi sodelujoči vzeli seboj. Ta oseba bo deležna 2. brezplačne smučarske karte - seveda v primeru, da bo sodelujoči izžreban.

Komisija organizatorja  v sestavi (Žiga Ivanc, Marjana Vohar) bo med vsemi prejetimi odgovori izbrala 8 nagrajencev in jih nagradila.

Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup.

 

Izbor in nagrade 

Komisija  bo 21.2.2018 ob 19.uri, izžrebala 8 nagrajencev in jih kontaktirala preko FaceBook spletne strani.

Odločitve žirije so dokončne in se nanje ni mogoče pritožiti.

Nagrade:

  • 2 x celodnevni smučarski vozovnici za smučišče Kranjska gora; termin: 22.2.2018
  • 2 x celodnevni smučarski vozovnici za smučišče Kranjska gora; termin: 23.2.2018
  • 2 x celodnevni smučarski vozovnici za smučišče Kranjska gora: termin: 24.2.2018
  • 2 x celodnevni smučarski vozovnici za smučišče Kranjska gora; termin: 25.2.2018

Dobitnike nagrad bomo  po žrebanju objavljali na Facebook strani Slovenia360: https://www.facebook.com/Slovenia360/

Vsak posameznik lahko v nagradni igri sodeluje le enkrat.

 

Nagradni kuponi (ali potrdila) bodo dobitnikom izročeni preko e-poštnega naslova. Kupon služi dobitniku za prevzem nagrade (smučarske vozovnice). Prevzem smučarske vozovnice bo možen (na dan izžrebanega termina) v Hotelu Alpina,Vitranška ulica 12, 4280, Kranjska Gora.

Prevzem nagrade na lokaciji je na lastne stroške in ga opravi izžrebanec sam.

 

Varstvo osebnih podatkov

S prijavo - s poslanim odgovorom na Facebook, kot je to določeno v teh pravilih sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre ter se z njimi izrecno strinja.

Organizator ne zbira nikakršnih podatkov o nagrajencih. Nagrade bo organizator podeli v

imenu pokrovitelja nagrad - Hotel Alpina.

 

Ostala določila

Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko pošljete na elektronski naslov info@panovirtual.si ali pokličete na telefonsko številko: 070 556 185

Pogoji nagradne igre se tolmačijo v skladu s slovensko zakonodajo in veljajo v času poteka nagradne igre.

Organizator ima pravico umakniti ali dopolniti pogoje sodelovanja v nagradni akciji, ki jo ustvarja.

 

Ljubljana, 19. 2.2018

PanoVirtual d.o.o.