Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Ahotel

Cesta dveh cesarjev 34D, 1000 Ljubljana

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Želite preživeti čas v mestu Ljubljana v mirnem okolju, pa vendar blizu centra mesta? Obiščite Ahotel! Ahotel je hotel s tremi zvezdicami in velja za enega sodobnejših in moderno... Preberite več

Želite preživeti čas v mestu Ljubljana v mirnem okolju, pa vendar blizu centra mesta? Obiščite Ahotel! Ahotel je hotel s tremi zvezdicami in velja za enega sodobnejših in moderno opremljenih hotelov v Ljubljani. V Ahotelu se posvetimo vsakemu gostu posebej, saj je prav vaše zadovoljstvo naše glavno vodilo. S prijaznim osebjem in prijetnim ambientom je poskrbljeno za udobno bivanje naših gostov.

Ahotel Hotel Ljubljana je neodvisen, družinsko voden hotel, ki turistom in poslovnim gostom, ki obiščejo Ljubljano, ponuja idealno namestitev: sobe in apartmaje s tremi zvezdicami, ki s storitvami in opremo zagotavljajo mnogo več, kot bi pričakovali; ugodne cene, domačnost, uravnotežen sodoben in udoben slog ter prijaznost osebja.

Pri Ahotelu smo se zavestno odločili za specializacijo v poslovni panogi, kjer lahko s svojim delovanjem ustvarjamo gostoljubje z zagotavljanjem izkušnje visoke kakovosti. Naši cilji, načela in prepričanja so trden temelj našega vsakodnevnega dela, ki se kaže v odnosu do naših gostov.

Temeljne vrednote Ahotela so:

 Zaradi našega toplega pristopa in gostoljubnosti se gostje vračajo v Ahotel znova in znova.

Skrij daljši opis

V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: