Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Apartments Julian Adventure

Rateče-Planica

KONTAKT: apartmentsjulian2@gmail.com 

Apartments Julian Adventure je eden od šestih apartmajev v apartmajski hiši Julian - v centru vasi Rateče. Hiša je zgrajena na novo, s kriteriji energetske varčnosti in zagotavljanja ekoloških standardov in ohranjanja kulturne dediščine na vasi. Stoji na sončni legi (z balkonom), nudi svetle in tople prostore s talnim ogrevanjem in prostorom za shranjevanje športne opreme, kar je v alpski dolini zelo zaželeno.

Rateče-Planica, prikupna alpska vas na stičišču treh meja (Italija, Avstrija in Slovenija) je v svetu prepoznavna turistična in športna lokacija, ki spada v mondeno turistično destinacijo Kranjska Gora: Kjer se avantura začne. Destinacija je tudi raj za fotografe -  dobre foto lokacije!

Za goste iz tujine razdalja na primer za enodnevni obisk prestolnice, ali slovenskih biserov Bled, Bohinj, Dolina Soče (prek gorskega prelaza Vršič),  Postojna in slovenske morske obale (Piran, Portorož...) ne predstavlja nobene ovire!

Kljub uspešnemu razvoju turizma v Kranjski Gori, pa Rateče ne doživljajo prekomerne turistične poselitve, ker naravna in kulturna dediščina preprečuje, da bi se zgodila prekomerna urbanizacija in turizem.  

Gosti Apartments Julian Adventure so navdušeni nad pogoji, ki jih izhodiščna lokacija in sam apartma zagotavljata, da je njihov dopust tak in še boljši, kot so pričakovali. V neposredni bližini apartmaja so tudi tri priznane tradicionalne gostilne in trgovina. V dokaz so mnenja gostov, ki so rezervirali apartma na Booking.com.  

Apartma za 2 osebi ali družinico  je v celoti opremljen - kar  ni razvidno v priloženem slikovnem gradivu, vam lahko na vašo zahtevo vedno pojasnimo. V poletnem času je gostom brezplačno na voljo: dve kolesi (lahko priskrbimo tudi tri), pohodne palice, žoga za košarko, speedmintin loparja; pozimi pa sanke in sušilca smučarskih čevljev. V apartmaju vas čaka zemljevid in prospekti turistične destinacije Kranjska Gora  - v hiši pa je na voljo tudi knjižnica.

Preberite več
Navodila za pot