Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Apartmaji Terme Čatež

Brežice

Apartmaji*** Terme Čatež

Prave počitnice za družino
Uživajte v svobodi bivanja, ki jo ponujajo Apartmaji Terme Čatež. Slikovito apartmajsko naselje z 90 udobnimi hišicami je idealno za družinsko preživljanje oddiha. Prijazen izgled, zelena okolica, veliko športa, rekreacije in zabave zagotavljajo prijetne počitniške dni. 

Bližina zimske in poletne Termalne riviere ter gostinskih lokalov so dodatni razlogi, da bodo vaše počitnice v apartmajskem naselju nepozabne.

Apartmaji so primerni za družine in tiste, ki si želijo aktivnih počitnic. Za zabavo najmlajših poskrbijoanimatorji. K igri vabijo tudi urejena otroška igrišča sredi kampa. Medtem lahko starši brezskrbno uživate ob počitku v naravi ali sprostite svoj športni duh na peščenem igrišču za odbojko in rokomet v Indijanski vasi.

Ko se dan prevesi v večer, animatorji poskrbijo za vašo zabavo. Ne pozabite preizkusiti svoje sreče vIgralnem salonu Casino Lido Terme Čatež.

Apartma lahko najamete za dan ali več, lahko ga tudi kupite. Svojo počitniško hišico boste opremili po svojem okusu in nas obiskovali, kadarkoli boste želeli.
Preberite več
Navodila za pot