Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Apartmaji Terme Čatež

Topliška cesta 35, 8250 Brežice

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Apartmaji*** Terme Čatež Prave počitnice za družino Uživajte v svobodi bivanja, ki jo ponujajo Apartmaji Terme Čatež. Slikovito apartmajsko naselje z 90 udobnimi... Preberite več

Apartmaji*** Terme Čatež

Prave počitnice za družino
Uživajte v svobodi bivanja, ki jo ponujajo Apartmaji Terme Čatež. Slikovito apartmajsko naselje z 90 udobnimi hišicami je idealno za družinsko preživljanje oddiha. Prijazen izgled, zelena okolica, veliko športa, rekreacije in zabave zagotavljajo prijetne počitniške dni. 

Bližina zimske in poletne Termalne riviere ter gostinskih lokalov so dodatni razlogi, da bodo vaše počitnice v apartmajskem naselju nepozabne.

Apartmaji so primerni za družine in tiste, ki si želijo aktivnih počitnic. Za zabavo najmlajših poskrbijoanimatorji. K igri vabijo tudi urejena otroška igrišča sredi kampa. Medtem lahko starši brezskrbno uživate ob počitku v naravi ali sprostite svoj športni duh na peščenem igrišču za odbojko in rokomet v Indijanski vasi.

Ko se dan prevesi v večer, animatorji poskrbijo za vašo zabavo. Ne pozabite preizkusiti svoje sreče vIgralnem salonu Casino Lido Terme Čatež.

Apartma lahko najamete za dan ali več, lahko ga tudi kupite. Svojo počitniško hišico boste opremili po svojem okusu in nas obiskovali, kadarkoli boste želeli.
Skrij daljši opis

V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: