Iščeš nastanitev v okolici? Izberi datum spodaj in poišči.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Apartmajsko naselje - hiške na robu gozda

Laze v Tuhinju

Apartmajsko naselje 4*, ki smo ga zaradi lege poimenovali ˝hiške na robu gozda˝se razteza nad termalnim kompleksom. Grajeno je po okolju prijaznih standardih in je sodobno opremljeno. 74 apartmajev in 31 dvoposteljnih sob nudi kakovostno bivanje ter razgled na zeleno dolino in okoliške planine. Za najzahtevnejše okuse je na voljorajski apartma z rajsko sobo.

Objekti so zasnovani tako, da je njihova postavitev maksimalno prilagojena naravni konfiguraciji terena. 6 apartmajev ima dostop prirejen za invalidne osebe (1.objekt-Smreka), v 6 apartmajih pa so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki (2.objekt-Bor). V senci za apartmaji se nahajajo parkirišča, okrog pa zelenice, igrala za otroke, telovadnica v naravi, cvetlične gredice ter vrtovi z zdravilnimi rastlinami.

S telovadnico v naravi, ki jo sestavlja 12 vadbenih elementov in 9 fitnes naprav, povezuje pa jih 3km dolga trim steza, omogočamo svojim obiskovalcem odlične pogoje za zdravo in aktivno sprostitev v neokrnjeni naravi.

Zdravilne rastline na vrtu apartmajskega naselja pa naše obiskovalce seznanjajo z njihovo uporabnostjo in zdravilnimi lastnostmi. V ta namen je bila v sodelovanju s Turističnim društvom Tuhinjska Dolina pripravljena tudi knjižica, ki opisuje zdravilne lastnosti rastlin. Brezplačno si jo lahko ogledate TUKAJ.

V tiskani obliki pa je na recepciji term na voljo za 1€.

Na recepciji term in v restavraciji Potočka svojim gostom omogočamo brezplačen brezžični (Wi-Fi) dostop do interneta. Omogočamo pa tudi možnost brezplačne uporabe računalnika na recepciji.

Preberite več
Navodila za pot