Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Austria Trend Hotel Ljubljana

Dunajska 154, 1000 Ljubljana

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Austria Trend PREMIUM Hotel Ljubljana odličen prvorazredni mestni hotel Nič čudnega, da je Austria Trend Hotel Ljubljana prepoznaven kot najboljša izbira za elegantno namestitev v... Preberite več

Austria Trend PREMIUM

Hotel Ljubljana

odličen prvorazredni mestni hotel

Nič čudnega, da je Austria Trend Hotel Ljubljana prepoznaven kot najboljša izbira za elegantno namestitev v Ljubljani! Naš hotel vas pričakuje z vsem udobjem, ki ga pričakujete od sodobnega mestnega hotela: prijetno vzdušje, prvorazredna oprema, osupljiv design, elegantne podrobnosti, ekskluzivno udobje, profesionalne storitve, mednarodni pridih in najbolj prostorne hotelske sobe v Ljubljani, ki merijo od 30 m² do 160 m²! In nikar ne pozabimo na prostoren wellness in naše profesionalne konferenčne storitve.
Resnična prednost našega hotela je odlična lokacija! Glavne znamenitosti in center Ljubljane so lahko dostopni z javnim prevozom. Staro mestno jedro, Gospodarsko razstavišče, Ekonomska fakulteta, trgovski center BTC, smučišče Krvavec in več igrišč za golf se nahajajo nedaleč od hotela. 
V neposredni bližini hotela se nahajajo tudi Stožice - dva večnamenska športna objekta za kolektivne športe, dogodke in koncerte, ki sprejmeta 13.400 oz .16.800 gledalcev.

Dejstva:

 

 

 

Skrij daljši opis

V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: