Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Bit Center Hotel

Ljubljana

BIT CENTER hotel Ljubljana že dolgo slovi po čistoči in gostoljubnosti in leži v zeleni in mirni okolici, a hkrati le dva kilometra stran od strogega centra mesta Ljubljana. Pričakujete lahko resnično sproščeno vzdušje po zares ugodni ceni.

V hotelu imamo na voljo 26 sob s francosko posteljo in pomožnim ležiščem, ter 13 sob z dvema ločenima posteljama. Vse sobe imajo lepo opremljeno lastno kopalnico s tušem, LCD TV sprejemnik in brezplačni brezžični WiFi internet. Z doplačilom vam je na voljo tudi samopostrežni zajtrk. Pred hotelom je na razpolago veliko asfaltirano parkirišče, kamor lahko brez skrbi parkirate svoje vozilo ali avtobus. Hotel ponuja številne športne in sprostitvene aktivnosti. Igrate lahko badminton in squash, zahajate v Fitnes center BIT ali se udeležite raznih vodenih športnih vadb. Gostje hotela imajo pri uporabi športnih objektov kar 50 % popusta.

Poleg tega ima hotel wellness center, kjer si lahko privoščite razne masaže in savno. Po predhodnem naročilu vam lahko pri nas uredijo tudi nohte.

V baru Bit Cafe & Lounge z moderno teraso pa si boste lahko privoščili oddih ob vaši priljubljeni pijači. Vaši otroci vas bodo pri tem pustili pri miru, saj bodo uganjali vragolije na igralih ob terasi. V bližini hotela so mnogoštevilne restavracije, kjer se lahko pošteno najeste, prav tako pa je blizu tudi bencinska črpalka, pošta, trgovina s prehrano, razni bari in lokali in tako naprej. V našem hotelu je poskrbljeno tudi za tiste, ki morete brez svoje e-pošte ali interneta. Z vas je na voljo brezplačen hitri WiFi internet.

Najbolje obiskani in hkrati največji nakupovalni trgovinski center v Sloveniji – BTC City se nahaja ne daleč stran. Vsako leto 18 milijonov ljudi obišče to ogromno nakupovalno središče z več kot 400 trgovinami, kinodvoranami, restavracijami, vodnim parkom in ostalo ponudbo. V bližini hotela je avtobusna postaja mestnega potniškega prometa z rednimi povezavami v mestno središče (povprečna čakalna doba 10 minut) in ostale konce mesta. BIT CENTER hotel Ljubljana je enostavno dosegljiv tudi z avtocestne obvoznice (izhod Bizovik).

Pri obisku v našem hotelu vas bodo ustrežljive receptorke in receptorji sprejeli vsak dan od 7.00 do 23.30 ure. Sobe v hotelu so na voljo od 12.00 naprej, zapustiti na dan odhoda pa jih je potrebno pred 10.00 uro.

Preberite več
Navodila za pot