Iščeš nastanitev v okolici? Izberi datum spodaj in poišči.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Domačija Vodnik

Cerklje na Gorenjskem

Družinsko vodena nastanitev PENZION VODNIK se nahaja v udobju podeželja urejene vasice Adergas, znane tudi po svojih zdravilnih bioenergetskih točkah.

Značilna kmečka arhitektura hiše z bogato preteklostjo je preurejena v sodoben hotel, v katerem je na voljo 17 sob z 49 ležišči. Sobe so sodobno opremljene in imajo vse LED TV, minibar in kopalnico s tušem; nekatere so tudi klimatizirane in primerne za alergike. Apartmaji nudijo tudi kuhinjo. Hotelska konferenčna dvorana, z vso pripadajočo opremo, nudi prostor za 30 do 40 oseb.

Zajtrk je samopostrežen, za kosila in večerjo pa v restavraciji, ki sprejme do 70 gostov, strežejo a la carte domače lokalne specialitete in mednarodne jedi.

Penzion Vodnik ponuja številne možnosti oddiha v naravnem okolju ob obronkih gozdov in je idealno izhodišče za sprehode v naravo ter pohode na bližnje vrhove, kolesarjenje, ribolov ter druge možnosti aktivnega preživljanja dopusta.

Po napornem dnevu je na voljo sprostitev v VIP wellnessu s savno in masažnim bazenom. Prostor je namenjen tako gostom hotela kot tudi drugim obiskovalcem.
Posebna atrakcija, še zlasti za otroke, je ograjen vrt s poniji, kozami in drugimi prikupnimi domačimi ljubljenčki, na voljo so tudi gugalnice in druga igrala.

Dodatna ponudba na prostem: terasa, igrala za otroke, vrt.

Dodatne možnosti - storitve: shramba za prtljago, shramba za kolesa, shramba za smuči, prodaja cenejših smučarskih vozovnic, možnost dogovora za smučarsko šolo, možnost dogovora za najem vozil, prodaja dovolilnic za ribolov, storitev likanja in pranja oblačil gostov, svetovanje in pomoč gostom pri organizaciji družabnih in poslovnih srečanj, pomoč pri organiziranju prevozov, izletov ter drugih aktivnosti po željah svojih gostov.

Adergas 27
4207 Cerklje na Gorenjskem

T: +386 (0) 4 29 27 260 , +386 (0) 4 29 27 270
G: +386 (0) 41 275 621

E: info@domacija-vodnik.si
W: www.domacija-vodnik.si

Odpiralni čas:

Penzion***: odprt 24 ur na dan

Gostilna:

od torka do četrtka od 12. do 22. ure
petek, sobota: od 8. do 23. ure
nedelja od 8. do 21. ure

V ponedeljek je gostilna zaprta.

Preberite več
Navodila za pot
Cerklje na Gorenjskem

Apartmaji Štalca

Preddvor

Alma Hotel

Cerklje na Gorenjskem

Prenočišča in Restavracija Tia

Cerklje na Gorenjskem

Hotel Krvavec

Cerklje na Gorenjskem

Pr Florjan - Krvavec

Cerklje na Gorenjskem

EkoTurizem Viženčar

Cerklje na Gorenjskem

Kmečki Turizem Pavlin