Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Družinsko gostišče in penzion Resje

4264 Bohinjska Bistrica/ Slovenija

Gostišče in penzion Resje se nahaja na robu Triglavskega narodnega parka v vasi Nemški Rovt. To je prijetna stara vasica, obdana z gozdovi, pašniki in travniki.

V Penzionu Resje je na voljo 14 sob, skupno pa lahko prenoči do 40 gostov. Sobe so opremljene s LCD televizijo s satelitskimi programi. Vsaka soba ima tudi kopalnico s tušem, večina sob pa ima tudi direktni izhod na balkon, kjer lahko posedite na svežem gorskem zraku. Lahko boste uživali v pogledu na bohinjske gore, travnike in gozdove.

Polpenzion (večerja ali kosilo) je na voljo po dogovoru v naši hiši. Lahko poskusite tradicionalne slovenske in mednarodne jedi v družbi slovenskih vin.

Vam, ki radi intenzivno trenirate tudi na počitnicah, je brezplačno na voljo naš profesionalno opremljen fitnes studio.

Zunaj vam je na voljo brezplačno parkirišče, dve terasi ter majhno otroško igrišče na velikem vrtu, kjer se lahko varno igrajo vaši otroci. Naša hiša je obdana s travniki, kjer si lahko ogledate domače živali in z gozdovi, kjer si lahko naberete jagod, borovnic, malin, gob ali pa domačih zelišč.

Restavracija se nahaja v isti stavbi kot so sobe. Če ste naš gost lahko torej na zajtrk pridete kar v copatah. Restavracija je razdeljena na 4 rajone, spredaj pri šanku, v ločeni sobi, terasa zraven hiše, ki se stika s travnikom na katerem so tudi gujsnice (gugalnice) za otroke in pokrito teraso na zadnji strani hiše. Pozimi sprejme do 50 gostov, poleti pa do 110 gostov. V opoldanskem času nudimo kosila, popoldne in zvečer pa strežemo jedi po naročilu. Za zaključene družbe je najboljša izbira ločena soba ali pokrita terasa, za družine in goste z domačimi živalmi terasa zraven hiše, za družine tudi prostor pred šankom, kjer imamo veliko domačo mizo s klopjo in družabne igre. V naši kuhinji je najpomembnejše, da imamo sveže in kvalitetne sestavine za kuhanje, zato se jedilni list spreminja skladno s sezono. Naš jedilni list je prav le list, ker se trudimo, da iz kuhinje pred Vas pridejo res kvalitetne jedi, zato smo skromni pri izbiri a razsipni pri okusih. Naš šef kuhinje in gospodar Penziona Resje, je idejni vodja jedi, ki izhajajo iz slovenske tradicije, pripravljene na moderen način.Na jedilnem listu najdete torej vse od narezka z zaseko do steakov. Glavna zvezda naše kuhinje sta hladno dimljena postrv in ješprenček. Za spremljavo hrani, dajemo velik poudarek tudi na izbiro vin. Vsa vina so slovenskega porekla in iz različnih vinogradov, tako da je izbor dovolj pester za vsakogar. Tudi vinski list posodabljamo skladno s sezono. Vedno smo veseli, če nas pred prihodom pokličete in rezervirate mizo.

Naslov: Nemški Rovt 21 a, Bohinj
Pošta: 4264 Bohinjska Bistrica/ Slovenija
GPS Koordinate: 46.271927 Z, 13.981047 S
Telefonska številka: +386 4 5721 079
Fax: +386 (4) 574 78 40
Elektronska pošta: resje21a@gmail.com

Preberite več
Navodila za pot