Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Dvor Tacen

Ljubljana - Šmartno

SOBE: Sobe nudijo posebno udobje, kjer si preteklost in prihodnost podajata roki. Dvor Tacen ponuja gostom intimnost in sproščenost, kakršne so lahko deležni le doma.


V okusno opremljenih luksuznih sobah, v prelepi, tradicionalno zgrajeni hiši, v osrčju pristnega naravnega bogastva Tacna, nudimo gostom diskretnost in udobje. S pomočjo našega edinstvenega vrta s pogledom na reko Savo, pa vas povsem nežno »odklopimo« iz neprestane borbe s časom, ki ga narekuje današnje urbano življenje.

V prostornih sobah z velikimi kopalnicami, boste deležni prav vsega udobja, ki ga potrebujete. Poskrbeli smo za izbrano opremo z udobnimi ležišči.

Notranja oprema in talna obloga sta iz naravnega lesa. Udobnost s pristnim stikom z naravo je primerna za  alergike.

KAVARNA: Dvor je znana po ugodnem ambientu, ki ponuja posebno doživetje- poleti s sončno teraso ob reki Savi, pozimi z vabljivim kaminom, ki spominja na domačo dnevno sobo. Kavarna nudi kavo Julius Meinl, raznovrstne in kakovostne čaje, odlično selekcijo slovenskih vin in coctail-ov. Posladkate se lahko tudi z domačimi slaščicami. Nekatere so narejene ročno iz najboljših naravnih sestavin. Namenjene so  tudi presnojedcem, saj niso niti malo toplotno obdelane.

RESTAVRACIJA: iz naše kuhinje diši po domačih jedeh iz zakladnice slovenske kulinarične  dediščine. Dvorni izbor jedi je z veliko ljubezni nastal pod taktirko mladega mednarodno priznanega kuharskega mojstra Mojmirja Šiftarja. Jedi so pripravljene iz svežih sestavin, po tradicionalnih postopkih, s pridihom kulinaričnih novitet.

 
V času ZAJTRKA ponujamo rogljičke, zelenjavne in mesne toaste, jogurt in sire iz kmetije v soseščini, razne vrste jajčnih omlet s sezonsko zelenjavo in zelišči, konopljine palačinke ipd.
                         

Čas zajtrka: Vsak dan od 7:00 do 11:00

Preberite več
Navodila za pot