Iščeš nastanitev v okolici? Izberi datum spodaj in poišči.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

EkoTurizem Viženčar

Cerklje na Gorenjskem

Ujemi gorske sanje na EkoTurizmuViženčar, 1500m nadmorske višine, sredi Kriške planina na Krvavcu, ki mu dajejo zavetje čudovite Kamniško- Savinjske Alpe.

Dovoli, da se čas malenkost ustavi, da pljuča zadihajo svež gorski zrak, oči zazrejo lepoto narave , srce začuti utrip življenja, svoje želodčke pa nahranite z zdravo domačo hrano.

Ustvari pravljične trenutke v prenovljenih apartmajih Planika, Encijan, Plahtica in Avrikel, v sobi de lux z zeliščno savno iz sibirske cedre ali pa v sobah, ki so opremljene s pohištvom iz masivnega lesa in oljene z ekološkim oljem Košutna, Kržiše, Zvoh in Triglav.

Praznuj svoje osebne ali poslovne obletnice/dosežke v naši restavraciji, kjer vam bo prijeten kolektiv  postregel izvrstno izbrano in pripravljeno domačo hrano, ki je lahko po predhodnem dogovoru primerna tako za alergike kot vegetarijance ali vegane.

Kot družinsko podjetje, ki deluje s 27-letno tradicijo, smo hvaležno predani naravi in zdravi domači hrani. Meso, mleko, zelenjava, sokovi, marmelade, čaji in mesni izdelki so sad naših pridnih rok z domače kmetije, ki je ekološko umerjena, in lokalnih pridelovalcev.

Vodja turizma Maria Mia ,ki z vso svojo ljubeznijo pripravlja obroke, zelenjavo, zdravilna zelišča, iz katerih izdeluje tinkture, kreme in mazila, ki jih uporablja pri svojih terapijah, ki jih izvaja kot Divine Business Certificate coach in feel leader. Ob strani ji zvesto stoji hči Maja, ki je tudi njena desna roka.

Gospodar Silvo je strasten lovec in ima na svoji kmetiji poleg domačih živali tudi oboro z jeleni-damjaki. Ljubitelji živali si to lahko tudi ogledajo. Najbolj željni stika z našim načinom življenja pa lahko svoje izkušnje pridobite pri poletnem spravilu sena, drv, planinski molži krav in krmljenju živali.

 

Naj se te dotakne zimska toplina in poletna svežina.

 
Preberite več
Navodila za pot
Cerklje na Gorenjskem

Pr Florjan - Krvavec

Cerklje na Gorenjskem

Hotel Krvavec

Cerklje na Gorenjskem

Prenočišča in Restavracija Tia

Cerklje na Gorenjskem

Kmečki Turizem Pavlin

Cerklje na Gorenjskem

Apartmaji Štalca

Cerklje na Gorenjskem

Domačija Vodnik

Preddvor

Alma Hotel