Iščeš nastanitev v okolici? Izberi datum spodaj in poišči.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Ljubljana

Dobrodošli v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, ki ga odlikujeta elegantno udobje, navdihnjeno z bujno gozdnato okolico, in slikovita lega ob hribčku. Hotel se nahaja le nekaj minut stran od čudovitih znamenitosti starega mestnega jedra Ljubljane in le 25 kilometrov od letališča – preprosto idealna izbira za vas.  

EDINSTVENA HOTELSKA BLAGOVNA ZNAMKA

Začnite svoj dan z okusnim zajtrkom vRestavraciji Atrium in preverite dnevne novosti ter novice s pomočjo brezplačnega in hitrega brezžičnega interneta. Po dnevu, polnem poslovnih aktivnosti ali turističnih ogledov se v času vesele urice vrnite v The Bar, kjer vam je na voljo pestra izbira lokalnega piva iz našega programa vrhunskih piv Best BrewsTM.

KJER DOBRO POSKRBIMO ZA OSNOVE

Verjamemo v to, da je potrebno osnovne stvari narediti pravilno. Imamo 350 parkirnih mest, šest popolnoma opremljenih in prilagodljivih konferenčnih dvoran za do 600 oseb ter tri sejne sobe za 10 do 15 oseb. Vaš dogodek lahko organizirate tudi na prostem, saj vam naše posestvo omogoča tudi uporabo širnih gozdnih zelenic, ki ga obdajajo.

Preberite več
Navodila za pot