Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Gozdna villa Mari

Pot k mlinu 50, 2000 Maribor

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Tam kjer se srečata Gozdna villa MARI in škrat BOR stoji čudovita hiša obdana z gozdom. V njej prebivajo prijazni in dobrosrčni ljudje, ki skrbijo za dobro počutje vseh... Preberite več

Tam kjer se srečata Gozdna villa MARI in škrat BOR stoji čudovita hiša obdana z gozdom. V njej prebivajo prijazni in dobrosrčni ljudje, ki skrbijo za dobro počutje vseh obiskovalcev.

DRUŽINAM PRIJAZNI APARTMAJI

Nahajamo se tik pod vznožjem Mariborskega Pohorja, v neposredni bližini snežnega stadiona in le streljaj od štajerske prestolnice – mesta Maribor.

Lepi dnevi kar vabijo v naravo. Pohorje, ki je edino silikatno gorovje v Sloveniji je več kot primerno za pohodništvo, sprehajanje, kolesarjenje … Nahajamo se le 6 km od centra mesta Maribor, ki je izredno zanimivo tudi iz kulturnega vidika. Vredno ogleda stara trta, ki je najstarejši živi primerek žlahtne vinske trte, ki še rodi, na našem planetu. Mariborski park, ki leži severno od starega mestnega jedra v Mariboru. Akvarij-terarij v Mestnem parku je med Mariborčani in turisti zelo priljubljen, zanimiv je za otroke kot tudi za odrasle in še številne druge zanimivosti.

V zimskem času pa se lahko spustite po eni od najdaljših osvetljeni smučarski prog v Evropi! 
Prisrčno vabljeni v družbo Gozdne ville Mari in škratka Bora. 

Se vidimo v Gozdni villi Mari!

Skrij daljši opis

V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: