Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Gusarski zaliv - Terme Čatež

Topliška cesta 35, 8250 Brežice

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Gusarski zaliv   Avanturistične počitnice na jezeru V Gusarskem zalivu v neposredni bližini Indijanske vasi, kampa in poletne Termalne rivere vas pričakujejo plavajoče... Preberite več

Gusarski zaliv

 
Avanturistične počitnice na jezeru

Gusarskem zalivu v neposredni bližini Indijanske vasi, kampa in poletne Termalne rivere vas pričakujejo plavajoče hišice na jezeru.

Hišice, zgrajene iz naravnih materialov, so z lesenim mostom povezane s kopnim. Dajejo občutek domačnosti, lesena terasa s čudovitim razgledom na jezero pa ponuja sprostitev in uživanje na prostem.

Dan v Termah Čatež je poln dogodivščin. V Gusarskem zalivu uživajo družine z otroki, romantični pari, udeleženci team building programov in vsi, ki si želijo preživeti počitnice v pustolovskem duhu.

Mali gusarji, vabljeni v zimsko ali na poletno Termalno riviero. Zaplujte z gusarsko ladjo in poiščite gusarski zaklad. Z gusarskega otoka odkrijte vodne atrakcije poletne Termalne riviere – tobogane, počasno reko, otroški vodni park ...

Medtem ko se zabavate na peščenem igrišču za odbojko ali rokomet, lahko vaši otroci raziskujejo in uživajo na igralih bližnjega otroškega igrišča.

Vse, ne le romantičnih duš, bodo navdušile lepote sončnega zahoda v Gusarskem zalivu.
Skrij daljši opis

              
V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: