Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Hostel Bearlog Kočevje

Kočevje

Hostel Bearlog je prvi hostel na Kočevskem in se nahaja v obnovljeni hiši z bogato zgodovino. Zunanja oblika je zaradi varstva kulturne dediščine v celoti ostala enaka prvotno zgrajeni stavbi, notranjost pa je opremljena v modernem stilu in ponuja namestitev različno zahtevnim gostom. V hostlu je 30 ležišč v 8 tematsko urejenih sobah, poimenovanih po drevesih in živalih. Sobe vas popeljejo v vzporedni doživljajski gozdni svet, v katerem je moč začutiti pridih narave in divjine.

Hostel Bearlog se nahaja v središču Kočevja, zraven Tržnice Kočevje in je v neposredni bližini avtobusne postaje.

V pritličju, na malo manj kot 400 m2 je glavni turistični informacijski center za destinacijo Kočevsko, recepcija za sprejem gostov, velika jedilnica s skupno kuhinjo, družabni prostor za druženje in dvoposteljna soba za gibalno ovirane.

V prvem nadstropju sta dve troposteljni in dve štiriposteljni sobi s skupnimi sanitarijami (WC in TUŠ). V mansardnem nadstropju sta dve dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem in skupinska soba z 8 mešanimi ležišči. Vsaka soba ima svoje sanitarije (WC in TUŠ).

Vse sobe so opremljene s ključi in omaricami za shranjevanje prtljage in osebnih stvari. Vse sobe imajo dostop do WI FI interneta. Posebnost hostla, da ima v ceno vključen tudi zajtrk, pripravljen iz domačih, ekoloških lokalnih proizvodov.

Dodatna ponudba

Hostel je prijazen tudi pohodnikom in kolesarjem, saj v svoji ponudbi obiskovalcem omogoča tudi najem koles, s katerimi lahko aktivno preživijo počitnice in doživijo lepote Kočevske. 

Kontakt

Hostel Bearlog, Ljubljanska cesta 4
1330 Kočevje

e: hostel.bearlog@kocevsko.com
T: +386 (0) 599 31 473
M: +386 31 544 744

Delovni čas

Ponedeljek - nedelja od 07. do 22. ure

Preberite več
Navodila za pot