Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Hostel in Bar Paradiso Tolmin

Tolmin

Hostel & Bar Paradiso se nahaja v središču mesta Tolmin, v osrčju Julijskih Alp, v zgornji etaži bara Paradiso in je odlična izhodiščna točka za aktivno preživetje prostega časa v neokrnjeni naravi.

Sobe so preproste in zapeljive, vsa notranja oprema je obdana z lesom iz mahagonija, smreke in hrasta.

V hostlu so 4 sobe s 26 ležišči, od tega so tri sobe z dvoposteljno ali štiriposteljno, največja soba pa razpolaga z 16 enoposteljnimi ležišči.

Gostom nudi prijetno domače vzdušje, vsakemu pripada garderobna omara s ključavnico. V dnevnem prostoru, v velikosti 100 m², je na razpolago televizija, knjižna omara z zbirko različne literature in raznimi DVD-ji tudi z risankami, katerih se bodo razveselili mladi nadebudneži. Za krajšanje časa so prav tako na razpolago različne družabne igre in dva računalnika. Hostel je klimatiziran in omogoča brezžični dostop do interneta.

Na naši recepciji v spodnjih prostorih bara Paradiso dobite vse potrebne informacije o okolici Tolmina, zgodovini mesta in aktivnostih, katere lahko preživite v naši dolini smaragdne reke Soče.

V ceno prenočišča je vključen zajtrk, katerega postrežemo v baru. Izjemoma je samopostrežni zajtrk, katerega pripravljamo v času visoke sezone v prostorih hostla, in je poleg samopostrežbe omogočen tudi kavomat z odlično kavo.

Hostel obratuje v času od 1.4. do 1.11. v letu.

LOKACIJA
Gregorčičeva ulica 2
5220 Tolmin, Slovenija

BOOKING
+386 (0)41 603 006
info@hostel-paradiso.si

Preberite več
Navodila za pot
Bohinj

Bohinj

Nova Gorica

TIC Nova Gorica

Podkoren

Jezero Jasna

Rateče

Planica

Kranjska Gora

Kranjska Gora

Kranjska Gora

Zelenci - izvir

Ajdovščina

TIC Ajdovščina