Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Hotel Balnea

Zdraviliški trg 7 , 8350 Dolenjske Toplice

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

HOTEL BALNEA – Za tiste, ki iščete odličnost. Hotel visoke kategorije superior ****, z vrhunsko opremljenimi sobami in suitami in panoramskim hodnikom do wellness centra Balnea, je... Preberite več

HOTEL BALNEA – Za tiste, ki iščete odličnost. Hotel visoke kategorije superior ****, z vrhunsko opremljenimi sobami in suitami in panoramskim hodnikom do wellness centra Balnea, je kraj, kjer so se združile vrhunska arhitektura, najsodobnejša velneška ponudba in blagodejnost narave. To je prepoznala tudi največja svetovna popotniška spletna stran TripAdvisor in hotelu Balnea prav zato podelila prestižno nagrado za odličnost.


Sobe

Prostorne klimatizirane sobe imajo WC, tuš ali masažno kad, TV – LCD-sprejemnik s kabelskimi programi in hotelskimi informacijami, radio z budilko, sušilnik za lase, sušilnik za perilo, mini bar, telefon z neposredno zunanjo linijo, sef. Večina sob ima balkon s sedežno garnituro. Vse sobe imajo priključek za brezplačni internet.

Suite in apartmaji

V hotelu je več različnih suit, z ločenima spalnim in dnevnim prostorom. V večini suit je v dnevnem prostoru kamin, v spalnem pa masažna kad.

Pri nas vas čakajo:

Skrij daljši opis

              
V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Ostale namestitve

Deli s prijatelji: