Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Hotel Bau

Maribor

HOTEL BAU *** MARIBOR

Udoben in prostoren hotel Bau*** se nahaja v mirnem delu Maribora, med centrom mesta in zelenim pohorskim hribovjem. V obe smeri to pomeni le 5 minut vožnje z avtomobilom. Hotel je v družinski lasti in v treh nadstropjih ponuja 47 izjemno prostornih sob, ki so prilagojene različnim potrebam in željam. Večina sob je dostopna z dvigalom.

Enoposteljne sobe so še posebej primerne za individualne poslovne goste. Te sobe so opremljene z večjimi posteljami in delovno mizo ter telefonom. Na recepcijiposkrbijo za hitro prijavo in gostom priskrbijo vse potrebne informacije o mestu in gostinski ponudbi v okolici. Delo na računalniku lahko gosti v miru opravijo tudi v hotelski kavarni, za delovne sestanke pa je na voljo seminarski prostor.

Številnim športnikom se hotel zlahka približa s podaljšanimi posteljami za športnike, prilagojeno prehrano, sobo za druženje in pogovore, organizacijo transferjev v bližnje športne objekte ali na tekmovanja, ugodnimi cenami za skupine ter velikim parkiriščem pred hotelom. Z veseljem pa sevedagostijo tudi druge skupine, ki pridejo na obisk v mesto najstarejše trte na svetu in festivalsko mesto Maribor. Skupinam pomagajo tudi pri oblikovanju njihovega programa ali svetujejo glede ogledov mesta in okolice.

Ker Maribor zaradi svoje lege predstavlja stičišče najrazličnejših poti, velikokrat gostijo tudi goste v tranzitu, ki se na svojih poteh radi ustavljajo v hotelu Bau in se na vsakem naslednjem potovanju znova in znova k njim tudi vračajo. Gostom je na voljo varno in veliko, brezplačno parkirišče pred hotelom. Tistim, ki se na pot odpravijo z družino nudijo velike družinske sobe. Otroci se lahko poigrajo na zunanjem igrišču ali pa se odpravijo k sosedom – v največje pokrito igrišče v Sloveniji. Prijazni so tudi do psov, zato ste k njim po predhodni najavi vabljeni tudi z njimi.

Pare poleg udobnosti v sobah vsekakor navdušijo tudi s savna centrom, ki jim v intimnem ambientu in ob zasebni uporabi nudi doživetje v treh savnah: finski, turški in infra ter sprostitev v masažnem bazenu, kneipoovih kadeh in kotičku za počitek s toplimi ležalniki.

Prostoren in sodobno opremljen hotel Bau z veseljem poskrbi za udobje svojih gostov.


KOORDINATE: LAT. N 46° 33' 24'', LONG. 15° 36' 40''

Prijava: od 14:00 do 23:00

Odjava: od 6:30 do 10:00

Preberite več
Navodila za pot