Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Hotel Bellevue

Kranj

Hotel Bellevue*** leži v lepem, naravnem okolju na vrhu manjšega hribčka – Šmarjetne gore (643m) – nad mestom Kranj. Kljub idiličnemu okolju, ki ga obdaja, ga od letališča, bank, gledališča, kina in športnih objektov loči le nekaj minut  vožnje.
 
Zaradi svoje lege je odlična izhodiščna točka za izlete po Kranju, Bledu, Bohinju, v Kranjsko Goro, Ljubljano,  Postojno in drugod.
 
Na voljo vam je 15 dvoposteljnih sob, 2 sobi z zakonskim vodnim ležiščem in 3 enoposteljne sobe. Vse sobe imajo balkon / teraso, mini bar, kopalnico s tušem, kabelsko TV, internetni dostop, telefon, itd. Obdajala vas bo neokrnjena narava in prijetna domačnost. V hotelski restavraciji vas bomo razvajali z okusno hrano ter za prijetno vzdušje poskrbeli s številnimi prireditvami, ki jih izvajamo preko celega leta.
 
Z razgledne terase boste deležni čudovitega razgleda na skoraj petino Slovenije, obiskali boste lahko hotelski vinograd, ki se ponaša s potomko najstarejše trte – mariborske žametne črnine, sprostitev pa boste lahko našli tudi v romanski cerkvici Sv. Marjete, ki leži v neposredni bližini hotela, na koncu velikega hotelskega parkirišča.  

V zimskem času imamo v Hotelu Bellevue lastno dežurno zimsko službo, ki skrbi za posipanje in pluženje ceste po Šmarjetni gori.

Preberite več
Navodila za pot