Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Hotel Betnava

Maribor

Hotel Betnava je 4* hotel, ki leži le 500 metrov stran od mestne vpadnice, hitre ceste, ki teče skozi mesto Maribor v Sloveniji. Hitra cesta povezuje vse glavne avtoceste, ki tečejo skozi Maribor: A1, A4, A5, E57 in E59. Ponujamo odlične hotelske storitve na visokem nivoju štirih zvezdic. 

Hotel Betnava je moderno zasnovan hotel, ki se nahaja na južnem obrobju mesta Maribor, neposredno ob Betnavskem parku. Od strogega centra mesta je oddaljen le 5 minut vožnje z avtomobilom, prav toliko pa ga loči od vznožja Pohorja in z njim povezanih športnih objektov. Zaradi svoje lege predstavlja hotel harmonijo med urbanim okoljem in naravo - pri nas namreč bivate v mestu, Ste pa kljub temu blizu narave, stran od hrupa in mestnega vrveža.  

Hotel Betnava je mestni hotel, ki ga obiskujejo številni poslovni gosti, skupine mestnih turistov ter športne ekipe na pripravah. Navdušeni nad storitvami, prijaznostjo osebja in občutkom dobrodošlosti se vedno znova vračajo k nam.


36 udobno opremljenih sob ter 2 apartmaja z ločenima spalnicama, vsi opremljeni s prvovrstnimi materiali, naravno in antialergensko posteljnino ter brezplačnim dostopom do brezžičnega interneta gostom zagotavljajo kakovostno nastanitev.

Vino in kulinarika predstavljata pomemben del slovenske in štajerske tradicije. Ko zadiši iz Restavracije Betnava se ve, da se obetajo slastni gurmanski užitki. Izbrane sestavine izpod spretnih rok naših kuharskih mojstrov ustvarjajo harmonijo okusov. Izvrstni hrani se podajo tudi naša odlična vina, ki jedi nadgradijo v kulinarično doživetje. Restavracija Betnava se nahaja v samem hotelu in ni namenjena izključno hotelskim gostom. Dnevno ponuja samopostrežni zajtrk in večerjo, ki je pripravljen iz svežih in raznovrstnih dobrot. 

Z dobro in sproščujoče počutje gostov poskrbi ponudba masažnega centra Betnava. Za aktivne, za tiste, ki želijo ostati v formi bo poskrbljeno v največjem Fitness centru v Mariboru, ki se nahaja prav v hotelu Betnava. Neposredno pred hotelom je park, kjer gostje lahko uživajo v naravi, sprehodih ali teku. Ta park ima tudi pustolovsko stran, kjer lahko otroci kot tudi odrasli preverijo svoje sposobnosti pri plezanju po vrveh na višji višini.

Velika sejna soba, ki sprejme do 120 oseb, se nahaja v pritličju hotela. Sejna soba se lahko pregradi in na tak način nastaneta dve manjši sejni sobi, ki lahko  sprejmeta do 50 oseb. Na voljo je še sejna soba Betnava, ki sprejme do 80 oseb, ter Business office A in B, ki sta namenjeni manjšim skupinam ali individualnim sestankom. Sejne sobe so so opremljene z vso novejšo tehnologijo, ki je potrebna za dobro izpeljan poslovni dogodek. Pred sejnimi sobami se nahaja prostorna galerija, kjer gostom ob poslovnih dogodkih nudimo pogostitve ob prihodih ali med odmori. 

V pritličju hotela se nahaja tudi moderna Kavarna, kjer je gostom na voljo razširjena ponudba odličnih kav, čajev, sokov, vrhunskih vin, evropskih piv in žganih pijač. Ponudbo zaokrožuje tudi pokrita terasa kavarne, ki je prav posebej zaželjena v sončnih dnevih in pritegne tudi številne mimoidoče.

Moderen stil Kavarne Betnava je primeren tako za klepet ob kavi, druženje, kot tudi za sestankovanje. Ob posebnih priložnostih se kavarna zvečer spremeni v prijeten Lounge bar. Kavarna je tudi točka, kjer gosti lahko brezplačno uporabljajo internet.

Delati dobro, uspešno in predvsem v zadovoljstvo naših gostov – k temu cilju stremimo, da bo naša zgodba, zgodba o uspehu.
Želimo, da se nam pridružite v naši zgodbi.

Preberite več
Navodila za pot