Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Hotel Birokrat

Ljubljana

Novost na širšem ljubljanskem področju, Birokrat hotel, je vrata svojih modernih in udobnih sob ter apartmajevodprl gostom leta 2010. Naša vizija je gostom ponuditi kombinacijo modernega dizajna ter udobja, ki hkrati daje tudi občutek domačnosti. Kljub temu, da je osnovna vizija hotela nuditi nastanitev gostom, ki se v Ljubljani in v Sloveniji zadržujejo poslovno, se lahko pohvalimo tudi z velikim številom turistov, ki nam ob slovesu velikokrat poudarijo, da je ravno hotel pripomogel k pozitivni izkušnji na potovanju po Sloveniji. 

Prostorne in razgibane hotelske sobe in apartmaji ter široka dodatna ponudba vsekakor omogočajo vsakemu gostu življenje po lastni meri. Kot dodatno dejavnost nudimo gostom tudi možnost organizacije sestankov s poslovnimi partnerji ter najem sejne sobe za seminarje, ki je opremljena z vso potrebno opremo. V Birokrat hotelu za udobje naših gostov skrbi strokovno in ustrežljivo osebje. Topel sprejem, skrb za vsako podrobnost ter iskrena prijaznost nas dvigajo visoko nad povprečje ljubljanskih hotelov. Biti nad povprečjem je tudi odgovornost in zaveza gostom, da lahko pričakujejo le najboljše. 

 
Birokrat Hotel, ki se ponaša s  štirimi zvezicami (4*), nudi gostom različne tipe sob in apartmajev, ki si jih le-ti izberejo glede na želje in potrebe. Tako so v hotelski ponudbi poleg klasičnih eno in dvo-posteljnih sob na voljo tudi dvo- ali troposteljni apartmaji ter večposteljne sobe; teh je skupno 29.

Preberite več
Navodila za pot