Alma Hotel

Preddvor

HOTEL BOR IN GRAD HRIB

Hotel Bor je prijeten manjši hotel na idealni energetsko pretočni lokaciji, ki smo jo poimenovali Energetski Park Preddvor. Nahaja se neposredno ob jezeru Črnava v mogočnem zavetju očaka Storžiča, skrivnostne Zaplate in Kališča, ki označuje prostor za kalitev plemenitih idej.
 
S svojo edinstveno lego, neposredno ob čudovitem jezeru vam nudi Hotel Bor nepozabno bivanje in doživetje. Pri nas boste našli vse kar potrebujete in si želite za kakovosten sproščujoč oddih: prijeten ambient, odlično domačo kulinariko, edinstveno naravo z jezerom, gozdove, travnike in gore v neposredni bližini ter prijazno hotelsko osebje, ki bo poskrbelo za vaše prijetno počutje. Dobrodošli so tudi vaši mali hišni ljubljenčki.
 
Restavracija Bor vam nudi zdravo, lahko in okusno domačo hrano, še posebej pa slovi po čarobnih, doma pripravljenih hišnih sladicah. Svoje brbončice lahko razvajate tudi na terasi Hotela Bor s čudovitim pogledom na jezero. Na terasi se lahko spomladi predajate prvim sončnim žarkom, v času poletne vročine pa se v prijetni senci ob sproščujočem pogledu na vodno gladino osvežite s hladnimi pijačami. Na lokaciji Energetskega Parka Preddvor boste zadovoljni tudi vsi tisti, ki ste športno aktivni. Nordijska hoja, pohodništvo, veslanje, ribolov, smučanje, badminton, drsanje, kolesarjenje, odbojka na mivki in tek so vse tiste športne aktivnosti, ki vam jih omogočamo pri nas. 
 
V Hotelu Bor vam nudimo tudi organizacijo seminarjev, poslovnih konferenc ali manjših sestankov. Vse to organiziramo v bližnjem Gradu Hrib, kjer imamo prijetne in sodobno opremljene konferenčne dvorane. Prav tako vam nudimo bogato kulinarično ponudbo, ki bo vsako poslovno srečanje ali izobraževanje zaokrožila v nepozabno in harmonično celoto.
 
V Hotelu Bor imamo pripravljeno tudi pestro ponudbo za mladoporočence.
Civilni obredi, protokoli              
Preberite več
Navodila za pot