Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Hotel Creina

Kranj

V Hotelu Creina vam nudimo popoln oddih v osrčju mesta Kranj, kjer ste le korak oddaljeni tako od urbanega mestnega življenja kot tudi od čudovite narave, ki obdaja mesto.  Bivanje pri nas bo nekaj posebnega, saj ima hotel, ki je bil zgrajen leta 1970 po načrtih znamenitega slovenskega arhitekta prof. Edvarda Ravnikarja kot eno njegovih avtorskih del, izjemno arhitekturno vrednost, zaradi katere je bil razglašen za zgodovinsko-kulturni spomenik.

Hotel Creina je dobil ime po eni izmed zgodovinskih različic poimenovanja mesta Kranj, ki kot zgodovinsko, kulturno in športno središče Gorenjske obiskovalcem ponuja številne znamenitosti, dogodke in možnosti za sprostitev in rekreacijo.

Hotel svojim gostom nudi 87 sob (poleg klasičnih sob tudi dva apartmaja in sobe, prilagojene invalidom), v katerih so tuš, telefon, minibar in TV. Za gurmanske užitke in sproščanje sta na voljo restavracija in kavarna Creina, prireditve, druženja ali poslovna srečanja pa lahko organizirate v naši kongresni dvorani. Ob hotelu sta tudi čudovita terasa in lasten parkirni prostor, v njegovi neposredni bližini pa se nahajajo banka, turistična agencija in borznoposredniška družba.

Hotel Creina je zgrajen na odlični lokaciji, ki omogoča hiter dostop do letališča Ljubljana (7 km), glavnega mesta Ljubljana (25km), smučarskega središča Krvavec (17 km), turističnega centra Bled (29 km) ter poslovnega in športnega okolja v Kranju.

Preberite več
Navodila za pot