Iščeš nastanitev v okolici? Izberi datum spodaj in poišči.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Hotel Evropa Celje

Celje

Svet okoli nje se spreminja, EVROPA pa bo še dolgo na svojem izbranem mestu s prijaznim nasmehom sprejemala svoje goste. Danes je sinonim za toplo gostoljubje, izbrano udobje, brezčasno eleganco, vrhunsko kulinariko in nepozabna doživetja. Vabimo vas, da nam prepustite skrb za svoje najdragocenejše trenutke in postanete del naše zgodbe. Ponudbo nastanitve v Hotelu Evropa obogatimo z izbranimi storitvami in jo prikrojimo letnemu času ali priložnosti. Med vašim bivanjem v Celju bomo razvajali vašo dušo in telo. Poskrbeli bomo, da se boste odlično počutili in se k nam znova in znova z veseljem vračali.

Hotel Evropa stoji v centru mesta, v starem mestnem jedru in ima zato dobro izhodišče za oglede zgodovinsko kulturnih znamenitosti, obiske koncertov, gledališča in razstav. Ob pogledu na slikovit Celjski grad slehernemu obiskovalcu zastane dih. Pravljično podobo dopolnjuje mogočni srednjeveški stolp, ki je del Hotela Evropa.

S svojo odlično kulinariko in vrhunsko pripravljenimi sladicami Hotel Evropa razvaja svoje goste v moderno opremljeni restavraciji in prijetni kavarni s tradicijo. Odlikujejo ga tradicionalno knežje gostoljubje s posluhom za podrobnosti in izvirnost ter vrhunske storitve.

Sodobno opremljeni poslovni prostori imajo vso multimedijsko opremo in so namenjeni predavanjem, seminarjem, družabnim srečanjem ...

V srednjeveškem stolpu iz 16. stoletja, v tem z zgodovino prežetem ozračju, prirejamo poslovna srečanja na najvišji ravni, protokolarne dogodke in sestanke, nepozabne zasebne dogodke, civilne poročne obrede, družinska praznovanja, ali pa romantično večerjo v dvoje ...

Na naše goste pred hotelom čaka brezplačno parkirišče.

Za več informacij o nastanitvi v Hotelu Evropa si oglejte naše sobe, ali se pri nas sprostite v prijetnem ambientu finske savne.

Preberite več
Navodila za pot