Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Hotel Krek

Hraška cesta 15 , 4248 Lesce

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Hotel s tremi zvezdicami leži tik ob izvozu št. 3 za Lesce/Bled ob avtocesti A2, samo 4 km od Blejskega jezera in 2 km od srednjeveškega mesta Radovljica. Hotelska restavracija... Preberite več

Hotel s tremi zvezdicami leži tik ob izvozu št. 3 za Lesce/Bled ob avtocesti A2, samo 4 km od Blejskega jezera in 2 km od srednjeveškega mesta Radovljica. Hotelska restavracija odprtega tipa streže zajtrke, kosila in večerje in je članica projekta »Okusi Radol'ce«, kateri promovira domačo hrano s sestavinami lokalnih dobaviteljev

Osebje na recepciji, ki je zasedena 24 ur skrbi za hitro prijavo in odjavo ter vam svetuje pri izletih in organizaciji dopusta.

Hotel ponuja eno-, dvo-, tro ali štiriposteljne sobe z vsem potrebnim udobjem, večina ima tudi balkon s prelepim razgledom na Julijske alpe in Karavake. 

Gostom je na razpolago brezplačni brezžični internet. Hotel je dostopen za invalide. Druga ponudba vključuje prodajo spominčkov, brezplačna podzemna garaža, pranje perila, klimatska naprava, dvigalo in brezplačno parkiranje za avtobuse/avtodome in kamione (za goste). Domače živali so dobrodošle!

Skrij daljši opis

              
V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: