Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Hotel Linhart

Radovljica
TA VESELI DAN, ...ALI VAŠA NAJLEPŠA ZGODBA.
 
Dobrodošli in vabljeni k doživetju prijetnega ambienta novo odprtega hotela in kavarne Linhart v stari Radovljici. Hotel vas pričakuje v skrbno obnovljeni meščanski hiši iz 17. stoletja, kjer se boste lahko sprostili v udobni nasmestitvi v eni izmed 10 sob. 
 
Linhart hotel domuje v skrbno obnovljeni staromeščanski hiši iz 17. stoletja in je svoja vrata odprl pomladi 2017. Butični hotel z 9. dvoposteljnimi sobami in eno družinsko suito, vam v srednjeveškem jedru Radovljice nudi možnost prijetnega oddiha ali poslovne nastanitve. V okviru hotela deluje tudi kavarna, kjer vam postrežemo z dobro kavo, čajem ali izbrano sladico in vam, ob pogledu na urejeno staro mestno jedro za nekaj trenutkov pomagamo doživeti »…svojo najljubšo zgodbo«.  

Radovljica je presenetljivo blizu in lahko dosegljiva iz avtoceste
Bled je le 7 km proč, Letališče Brnik je oddaljeno slabih 30 minut vožnje in Ljubljana 40 minut. Gostje hotela imajo v okviru 45 km dostop do večine slovenskih smučišč; Vogel v Bohinju, Kranjsko Goro in Podkoren in tudi Krvavec. Še bližje (5 km) pa so izhodi v planine in Alpe, ki so bili in so še danes navdih prenekateri znani Avsenikovi glasbi ter poetom in pisateljem že stoletja pred današnjim časom. 

Linhart hotel je imenovan po enemu najbolj znanih meščanov Radovljice – g. Antonu Tomažu Linhartu
(roj. 11. decembra 1756, Radovljica, † 14. Julij 1795). 
Je prvi slovenski dramatik, pesnik, zgodovinar in šolnik. Živel je v bližnji hiši v starem mestnem jedru, ki se danes imenuje Linhartov trg. 

O sladki Radol’ci
Radovljica, predstavljena skozi najslajšo prireditev v Sloveniji; Festival čokolade , ki se  tradicionalno odvije vsako leto v Aprilu.

 

Linhart hotel, Linhartov trg 17, Radovljica – Bled, Slovenia (EU)
Telefon: +386 59 187 547 (9:00 – 21:00, CET)
Mobitel: +386 70 633 233
E: linharthotel@gmail.com

Preberite več
Navodila za pot