Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Hotel Marina

Izola - Isola

Staro mediteransko mestece Izola se naslanja na jugozahodno obalo Tržaškega zaliva, kjer se pristna tradicija ribištva in vinarstva, mistični sledovi preteklosti ter prijaznost domačinov stapljajo v nepozaben mozaik doživetij. Temperamentni utrip mesta in romantični značaj kar vabita v svoje naročje, zato pravijo, da Izole ne pozabiš nikoli.

Hotel Marina, zgrajen leta 1969, se nahaja v samem mestnem jedru tega malega mesteca, katerega razgibana zgodovina je pripomogla k stvaritvi čudovitih arhitekturnih zakladov in starih legend, ki vas popeljejo nazaj v čas, ko je bila Izola še otok.

Hotelski gosti se lahko naužijejo svežega morskega zraka kar iz hotelske sobe, saj jih večina gleda na izolski mandrač. Hotel ponuja več kot 100 ležišč v 49 klimatiziranih in sodobno opremljenih sobah. Plaža “Svetilnik” se nahaja le 200 m od samega hotela. V pritličju hotela bodo prišli na svoj račun ljubitelji razvajanja. Tako hotelskim gostom kot zunanjim obiskovalcem nudimo finsko in infrardečo savno, masažni bazenček in masaže. Da bo razvajanje popolno, priporočamo obisk Restavracije Hotela Marina. Sveže pripravljene mediteranske specialitete bodo prepričale tudi največjega skeptika. Poleg klasične ponudbe pa dajejo piko na ‘i’ naša barčica, ki gostom hotela omogoča ogled slovenske obale z druge perspektive, možnost najema koles (odkrijte znamenito Parenzano!) ter okušanje sadov slovenske Istre z obiskom vinskih kleti Rojac, Rodica ali Gordia, oljarne Lisjak ter domačije Butul. Strokovno in prijazno osebje je gostom na razpolago 24 ur na dan. WI-FI brezplačno, tudi v sobah.

Preberite več
Navodila za pot