Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Hotel Radin - Terme Radenci

Zdraviliško naselje 12, 9252 Radenci

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Sredi kraljestva treh src Hotel Radin z 291 sobami je osrednji hotel Zdravilišča Radenci, ki goste pričakuje ob bogatih izvirih mineralne vode, v zeleni pokrajini žitnih polj in vinorodnih... Preberite več

Sredi kraljestva treh src

Hotel Radin z 291 sobami je osrednji hotel Zdravilišča Radenci, ki goste pričakuje ob bogatih izvirih mineralne vode, v zeleni pokrajini žitnih polj in vinorodnih gričev ob reki Muri. Zdraviliški turizem in aktivni oddih gresta v Hotelu Radin z roko v roki, kar privablja tudi številne kongresne goste, ki si lahko v prostem času naberejo novih moči v tem uglednem slovenskem zdravilišču. 

 

Udobje za sproščen oddih

Udobno in privlačno opremljenih 291 sob hotela Radin v zdravilišču Radenci gostom nudi vse potrebno udobje za sproščen oddih. Večina enoposteljnih sob je opremljena s francoskimi ležišči, v večino dvoposteljnih soba pa je mogoče namestiti dodatno ležišče. Sobe imajo kopalnico s prho ali kadjo in sušilnikom za lase, balkon, telefon, radio, satelitsko TV, mini bar, kopalni plašč in sef. Del sob je klimatiziran in s francoskim balkonom, del sob pa ima balkone in je brez klime.

Skrij daljši opis

V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: