Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Hotel Vesna - Terme Topolšica

Topolšica 77 , 3326 Topolšica

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Hotel Vesna ***   Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja. Prostorne in lepo... Preberite več

Hotel Vesna ***

 

Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja.

Prostorne in lepo urejene sobe hotela nudijo vse, kar potrebujete za prijetno bivanje (tv, telefon, s hladilnikom ali brez, kopalnica s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, z balkonom ali brez). V sklopu hotelskega kompleksa se nahaja zunanji in notranji vodni park s termalno vodo, ob tem pa vas bodo v hotelu razvajale še finske in infra savne ter turške kopeli.

Hotelski restavraciji s skupno 400 sedeži vselej postrežeta s kulinaričnimi dobrotami, aperitiv bar in kavarna pa sta kot nalašč za kramljanjae ob pijači ali okusni sladici.

Hotel je odličen gostitelj seminarjev, predavanj in programov za večje družbe, čemur so v hotelu namenjeni seminarska dvorana (do 60 oseb) in več manjših prostorov (do 25 oseb).

Skrij daljši opis

V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: