Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Indijanska vas - Terme Čatež

Topliška cesta 35, 8250 Brežice

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Indijanska vas Indijansko doživetje za vse generacije Indijanska vas vam približa modrino neba in vas ponese v pisan svet starodavnih indijanskih plemen. Oddaljena je le nekaj minut hoda... Preberite več

Indijanska vas

Indijansko doživetje za vse generacije

Indijanska vas vam približa modrino neba in vas ponese v pisan svet starodavnih indijanskih plemen. Oddaljena je le nekaj minut hoda od poletne Termalne riviere. Je idealno mesto za doživljajske počitnicevseh generacij.

V indijanskih šotorih lahko bivate kot pravi Indijanci, se vozite s kanuji po jezeru, plešete indijanske plese ali obiščete Termalno riviero. 

Indijanska vas je pravi kraj za družinske počitnice. Medtem ko se zabavate na peščenem igrišču za odbojko ali rokomet, lahko vaši otroci raziskujejo igrala na bližnjem otroškem igrišču.

Tukaj poskrbimo za nepozabne dogodivščine vseh generacij. Indijanska vas je lahko tudi odlična ideja za organiziran šolski izlet, izvedbo šole v naravi, team building programe ali nepozabno vikend druženje s prijatelji.

Po številnih vodnih dogodivščinah vas zvoki narave zazibljejo v trden spanec. Nov dan pričnite skupaj z animatoji z »jutranjim pozdravom soncu« in se podajte novim doživetjem naproti. 
Skrij daljši opis

              
V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: