Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Kamp Menina

Rečica ob Savinji

Menina se nahaja na odlični lokaciji za kamp. Stran od prometa in cest, tik ob čisti Alpski reki Savinji, z veliko gozda povsod okoli in s svojim jezerom. Torej, plavanje, vodni športi in ribolov so na voljo v kampu samem. Topla srca zaposlenih in prijetno vsespološno vzdušje, dajejo kampu Menina prijazno in osebno noto, zaradi česar bodo vaše počitnice popolne in nepozabne. Tik ob kampu je tudi športni park z vsemi vrstami športnih igrišč, ob jezeru pa nudimo mesta za masažo in savno. Za otroke imamo lastno Indijanska vas; Kokopeli! Dobrodošli v tem malem raju in izkoristite vaše počitnice čim bolj aktivno!

O lastnikih

Gospod. Jure Kolenc in gospodična. Katja Cafuta sta se odločila obnoviti turizem v Zgornji Savinjski dolini, zato sta kupila in obnovila star kamp, ki ga od 1.7.2000 vodita zelo uspešno. Vanj sta vložila veliko truda in osebno noto, da zadovoljuita svoje goste in skrbita da je kamp v tip top formi, obiskovalcem nudita nepozabne počitnice v čarobni in lepi dolini reke Savinje.
Izven visoke sezone Jure Kolenc posveča svoj čas študiju ortopedije in turizma. Ponuja tudi masaže rednim strankam ter in športnim klubom. Katja je z diplomo dokončala študij hortikulture leta 2009, s čemer je postala najpametnejši član ekipe Menina in je odgovorna za cvetlične aranžmaje ter vrtove po kampu. Prevzela pa je tudi vodenje restavracije v kampu 2012. Oba sta zelo odprti osebi, ki vedno iščeta nove stike z ljudmi ter uživata v pogovorih ob dobrem kozarcu slovenskega vina.

Preberite več
Navodila za pot