Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Kamp***** Terme Čatež

Topliška cesta 35, 8250 Brežice

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Kamp***** Terme Čatež Kampiranje v toplih poletjih in milih zimah Prijetno podnebje v Čatežu zagotavlja užitke kampiranja v naravi vse leto! Odlično urejen... Preberite več

Kamp***** Terme Čatež

Kampiranje v toplih poletjih in milih zimah

Prijetno podnebje v Čatežu zagotavlja užitke kampiranja v naravi vse leto! Odlično urejen kamp z ogrevanimi sanitarnimi objekti, sodobnimi napajalnimi vozli za avtodome in z električnimi priključki na prostorih za kampiranje je v vsakem letnem času prava izbira za sodobne nomade. 

Kamp je idealen za družine in tiste, ki si želijo aktivnih počitnic v naravi. Pestra izbira športno-rekreativnih vsebin in animacijski program so zagotovilo, da ni nikomur dolgčas. 

Za najmlajše so v kampu urejena otroška igrišča. Medtem lahko starši brezskrbno uživate ob počitku v naravi ali pa sprostite svoj športni duh na peščenem igrišču za odbojko in rokomet v Indijanski vasi. Pomerite se lahko tudi v košarki na obnovljenem asfaltnem igrišču.

Z obiskom poletne ali zimske Termalne riviere doživetij zagotovo ne bo zmanjkalo! 

Ko se dan prevesi v večer, naši animatorji poskrbijo za vašo zabavo. Preizkusite srečo za igralnimi avtomati v Igralnem salonu Casino Lido Terme Čatež.

V kampu lahko svojo počitniško prikolico postavite tudi za vse leto! 
Skrij daljši opis

V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: