Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Klub Gurmanov Skaručna

Skaručna 20b, 1217 Skaručna

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Našim gostom ponujamo tudi možnost spanja. V ponudbi imamo 8 (dvo in tro posteljnih) sob, ki jih lahko izkoristite za počitek saj se ob dobri hrani postreže tudi kapljica dobrega vina.... Preberite več

Našim gostom ponujamo tudi možnost spanja. V ponudbi imamo 8 (dvo in tro posteljnih) sob, ki jih lahko izkoristite za počitek saj se ob dobri hrani postreže tudi kapljica dobrega vina. Uporabo sob je treba doplačati. Sobe ponujamo tudi izven časa dogodkov za vse, ki potrebujejo prenočišče in bi želeli prespati v idilični vasici Skaručna, v neposredni bližini Ljubljane in letališča Brnik.

Klub gurmanov je društvo, ki si prizadeva ohraniti slovensko kulinarično dediščino. Ponuja vam možnost, da kuhanje vzljubite ali samo nadgradite svoje kuharske veščine.

Na nepozabnih tedenskih dogodkih imenovanih Kuhajmo skupaj vas bomo po začetnem aperitivu popeljali v svet gurmanskih presežkov. To ne bo navaden kuharski tečaj, temveč družaben dogodek, ki ga zlepa ne boste pozabili.
Smo kulinarično društvo, ki vrhunsko kuhanje združuje z igrivim učenjem in nepozabnim družabnim doživetjem. Okusi izjemne kulinarične dediščine, ki jo pričaramo na krožnike, nastanejo za naše goste in skupaj z njimi.

Smo svetišče dobre hrane in pijače. Klub gurmanov je produkt skupine uživačev, ki so želeli nadgraditi tradicionalno domačo kuhinjo ter eksperimentirati z eksotičnimi skulpturami, nenavadnimi prikuhami in gojiti kulturo bogatega gurmanskega razvajanja.

Skrij daljši opis

              
V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: