Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Kmečki Turizem Pavlin

Šenturška Gora 23a, 4207 Cerklje na Gorenjskem

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Idilične POČITNIŠKE HIŠE PAVLIN se nahajajo v prelepem kraju Šenturška Gora. Hišice s prekrasnim razgledom nad ljubljansko kotlino so idealne za preživljanje... Preberite več

Idilične POČITNIŠKE HIŠE PAVLIN se nahajajo v prelepem kraju Šenturška Gora. Hišice s prekrasnim razgledom nad ljubljansko kotlino so idealne za preživljanje umirjenega dopusta.

Posamezna hiša obsega dve nadstropji in sprejme do 8 oseb. V pritličju je velik dnevni prostor s kaminom, TV, raztegljivim ležiščem za dve osebi, kuhinjo in kopalnico. Opremljena je v rustikalnem stilu z veliko lesa. Hišice so primerne tako za zaključene družbe kot za družine.

V stari kmečki gostilni, nedaleč stran, se lahko okrepčate z dobro domačo hrano, v zunanjem prostoru pod toplarjem in poleg bazena pa gostom lahko pripravijo piknik ali pa si ga organizirajo sami. Gostom postrežejo domače dobrote, saj imajo svojo predelovalnico mesnin in so znani daleč naokoli po odličnem gorenjskem pršutu in ostalih okusnih mesninah.


Dodatna ponudba na prostem: terasa, žar, bazen na prostem, zeliščni vrt, otroško igrišče, ribnik.

Dodatne možnosti - storitve: igralnica, vinoteka, dvigalo, prostor za kolesa, klima, shramba za smuči, možnost pranja perila, badminton, balinišče.

 

Šenturška Gora 23, 4207 Cerklje na Gorenjskem
T: +386 (0) 4 252 20 83

F: +386 (0) 4 252 28 99 
E: ludvik.pavlin@gmail.com

W: www.kmecki-turizem-pavlin.si

Skrij daljši opis

              
V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: