Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Ljubljana Resort Hotel

Ljubjana

LJUBLJANA RESORT HOTEL *** (TOURIST SUPERIOR)

V neposredni bližini obvoznice, a le slabih 10 minut od urbanega centra Ljubljane in njenega starega mestnega jedra in če 10 minut hoje (1,5 km) od športnega centra Arena Stožice, se ob reki Savi nahaja Ljubljana Resort hotel. Hotel se ponaša z odličnostjo bivanja, dobrimi prometnimi povezavami in vrhunsko kulinariko. V bližini hotela je veliko zanimivih pohodniških in kolesarskih poti.

Hotel razpolaga s 60 modernimi prenovljenimi sobami, opremljenimi z okusom in stilom, tako da gostom omogoča popolno udobje in sprostitev. Hotel je družinam prijazen, zato so nekatere sobe opremljene z dodatnim kabinetom z dvema ležiščema, v katerih je možno bivanje tudi štiri ali petčlanske družine. Vse sobe imajo kabelsko TV, telefon, radio, možnost brezžičnega interneta, mini-bar in kopalnico s tušem, WC-jem, umivalnikom, bidejem ter sušilnikom za lase; del sob ima tudi balkon. Za posebne užitkarje pa sta dve sobi opremljeni poleg zakonske postelje še z veliko masažno kadjo in ena z vodno posteljo. 32 sob ima tudi klimatsko napravo.

Poleg hotela se nahaja mega fitnes center, vrhunska a la carte restavracija Štern ter letno kopališče Laguna (open wellness, 2 hidro masažna bazena in otroški z ogrevano vodo v velikosti 1700 m2 in FKK plažo za sončenje s tuši. Že 8 let zapored je proglašeno za najboljše letno kopališče v Sloveniji) sauna, prireditveni šotor in zimski vrt za organizacijo večjih dogodkov, igrala za otroke ter športna igrišča za odbojko na mivki, namizni tenis, zunanje igrišče za košarko, na kateremu se lahko izvajajo tudi druge športne aktivnosti. V neposredni bližini se nahaja postajališče mestnega avtobusa, s katerim ste v starem mestnem jedru le v nekaj minutah. 

Na reki Savi je možnost ribolova, karte pa lahko kupite na recepciji. Poleg tega se lahko odločite za jahanje, rafting, ki je oddaljen le 5 km in je organiziran prevoz z recepcije. Kolesarske proge so urejene okrog cele Ljubljane. Od lani pa je odprto tudi golf igrišče, ki je oddaljeno od kampa le 7 minut z avtom.

Mesto Ljubljana je glavno mesto Slovenije in bo leta 2014 praznovalo 2000. obletnico nekdanjega mesta Emone. Mesto vam nudi obilo prijetnih sprehodov ob reki Ljubljanici, ki teče skozi sam center mesta. Predvsem v poletnih mesecih se odvijajo vsak večer različne predstave in ostali dogodki, ki vam popestrijo bivanje v Ljubljani.

Preberite več
Navodila za pot