Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Pension Silvia Portorož

Portoroz

Pension Silvia - družinski hotel,  se nahaja v bližini čudovitega istrskega mesteca Piran, ki izstopa s svojo lepoto in zgodovinsko dediščino. Z bujnim mediteranskim parkom obdan Penzion Silvia gleda na Piranski zaliv. Umaknjen je od mestnega vrveža Portoroža, a še vedno v bližini mestnega središča in le 150 metrov od plaže Bernardin.

Hotelske sobe vključujejo klimatsko napravo in balkon ali teraso s pogledom na morje in park. Vse imajo še satelitsko televizijo, hladilnik in kopalnico s prho. V apartmajih je na voljo kompletno opremljena kuhinja. Enote se vsakodnevno čistijo, brisače in posteljnina pa se zamenjuje po potrebi. Parkirna mesta so zagotovljena.

Zjutraj si lahko v veliki jedilnici s sončno teraso privoščite bogat samopostrežni zajtrk, v večernih urah pa vam na skupni terasi nudimo prijeten oddih ob kozarcu domačih vin zraven pa lahko kramljate z našimi gosti iz cele Evrope. V vseh prostorih je na razpolago brezžični internet WiFi, za ljubitelje rekreacije pa so na razpolago naša brezplačna treking kolesa.

Slikovite ulice Pirana skrivajo številne restavracije z okusno mediteransko hrano, butike, umetniške galerije in obrtniške  trgovinice. Najbližja trgovina z živili je oddaljena 200 m, wellness,  bazenska kopališča  in teniška igrišča pa so le 300 m stran.

Penzion SILVIA je čudovito izhodišče za izlete po bližnji okolici: nakupi v Trstu, obisk Benetk z katamaranom,  Lipicanci ali Postojnska jama, alpska jezera ali pa samo z kolesom do Sečoveljskih solin ...

Preberite več
Navodila za pot