Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Pension Silvia Portorož

Vilfanova ulica 12 , 6320 Portoroz

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

  DOMAČA SPLETNA STRAN: http://www.pension-silvia.si/   Pension Silvia - družinski hotel,  se nahaja v bližini čudovitega istrskega mesteca Piran, ki izstopa s... Preberite več

 

DOMAČA SPLETNA STRAN: http://www.pension-silvia.si/

 

Pension Silvia - družinski hotel,  se nahaja v bližini čudovitega istrskega mesteca Piran, ki izstopa s svojo lepoto in zgodovinsko dediščino. Z bujnim mediteranskim parkom obdan Penzion Silvia gleda na Piranski zaliv. Umaknjen je od mestnega vrveža Portoroža, a še vedno v bližini mestnega središča in le 150 metrov od plaže Bernardin.

 

Hotelske sobe vključujejo klimatsko napravo in balkon ali teraso s pogledom na morje in park. Vse imajo še satelitsko televizijo, hladilnik in kopalnico s prho. V apartmajih je na voljo kompletno opremljena kuhinja. Enote se vsakodnevno čistijo, brisače in posteljnina pa se zamenjuje po potrebi. Parkirna mesta so zagotovljena.

 

Zjutraj si lahko v veliki jedilnici s sončno teraso privoščite bogat samopostrežni zajtrk, v večernih urah pa vam na skupni terasi nudimo prijeten oddih ob kozarcu domačih vin zraven pa lahko kramljate z našimi gosti iz cele Evrope. V vseh prostorih je na razpolago brezžični internet WiFi, za ljubitelje rekreacije pa so na razpolago naša brezplačna treking kolesa.

 

Slikovite ulice Pirana skrivajo številne restavracije z okusno mediteransko hrano, butike, umetniške galerije in obrtniške  trgovinice. Najbližja trgovina z živili je oddaljena 200 m, wellness,  bazenska kopališča  in teniška igrišča pa so le 300 m stran.

 

Penzion SILVIA je čudovito izhodišče za izlete po bližnji okolici: nakupi v Trstu, obisk Benetk z katamaranom,  Lipicanci ali Postojnska jama, alpska jezera ali pa samo z kolesom do Sečoveljskih solin ...

 

Skrij daljši opis

              
V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: