Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Perla, Casino & Hotel

Nova Gorica

HOTEL: V sklopu centra igre in zabave Perla se nahaja hotel s štirimi zvezdicami, ki ponuja gostom udobje v 225 sobah, 20 apartmajih in 4 luksuznih apartmajih. Da bo bivanje v Perli še bolj prijetno, pripravljamo številne hotelske pakete in promocije. V hotelu Perla so trenutki posvečeni sprostitvi, zabavi in lepoti...

SPA: Sproščena in umirjena atmosfera Spa centra Perla kar kliče po sprostitvi v savnah in bazenih, po razvajanju ob najrazličnejših masažah ali ritualih, na voljo pa so tudi najrazličnejše storitve za nego obraza in telesa.  

Prijeten in topel ambient centra Spa Perla iz izbranih naravnih materialov vas bo navdal z občutkom udobja. V petih vrhunsko opremljenih prostorih za različne masaže, rituale in programe za nego telesa ter kozmetične tretmaje se prepustite spretnim rokam in znanju izkušenega osebja. Razvajajte kožo z naravnimi proizvodi visokega kakovostnega razreda. V Spa Perla si podarite tisto, kar najbolj rabite – pozornost, dotik, prijeten nasmeh in stik s samim seboj.

Preberite več
Navodila za pot