Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Suite Hotel Klass

Kranjska Gora

Aparthotel z največjim številom najsodobnejših apartmajev in suit v Kranjski Gori, obdan z osupljivo kuliso Julijskih Alp. Suite Hotel Klass 4* se nahaja na mirni lokaciji v Kranjski Gori. Do središča in smučišč, kjer so številne trgovine in restavracije, je kratek nekaj minutni sprehod oziroma 600 m.

Suite Hotel Klass nudi namestitev v 24 sodobno in udobno opremljenih apartmajih in suitah, prijeten bar z zunanjo teraso s čudovitim razgledom na Julijske Alpe, razvajanje v finski savni, s kongresnimi storitvami pa odlično okolje za najrazličnejše poslovne dogodke.

Apartmaji, velikosti od 35 do 51 m², poleg razkošne dvoposteljne spalnice nudijo stilsko opremljen in prostoren dnevni prostor s kuhinjskim kotičkom in kopalnico s tušem. Večina apartmajev ima balkon s pogledom na Julijske Alpe ali Karavanke. V apartmajih lahko biva od 2 do 6 oseb.

Gostom je na voljo shramba za smučarsko opremo in kolesa, brezplačen internetni priključek, brezžični internet (WI-FI) po celotnem hotelu in brezplačen parkirni prostor.

Suite Hotel Klass je idealen za pare, družine in skupine skozi vse leto in je idealno izhodišče za preživljanje sproščujočega oddiha ali aktivnega dopusta. Osebje Suite Hotela Klass vam bo z veseljem svetovalo, kako kar najbolje izkoristiti bivanje v Kranjski Gori.

Preberite več
Navodila za pot