Turistična kmetija Brinovc

Rečica ob Savinji

Turistična ponudba Brinečevega kmečkega mlina

Vsekakor smo prepričani, da si vsak od Vas zasluži mirne, spokojne, sproščujoče ali pa malo bolj aktivne počitnice. Mogoče pa samo oddih čez vikend od prepolnega dela čez teden? Mogoče bi radi preživeli nekaj dni v krogu družine v neokrnjeni naravi in športnih aktivnostih?

Za vse to in še več, smo pripravljeni storiti mi. Kmečki turizem BRINOVC, Vam omogoča, da na izredni lokaciji v Zgornji Savinjski dolini, preživite oddih, počitnice ali pa kar tako.

Za Vas smo zgradili in opremili apartmaje, ki so izredno lepi in visokokakovostnega razreda – po drugi strani pa cenovno zelo ugodni in dostopni.

Sama lokacija naše turistične kmetije Vam omogoča, da se odločite kako boste preživeli nekaj dni pri nas. Lahko preživite oddih zelo aktivno – to Vam omogočajo naši poslovni partnerji in sodelavci – v zimski sezoni lahko v neposredni bljižini smučate in uživate zimske radosti na RTC Golte, lahko uživate na pohodniških in kolesarskih poteh, lahko pa se odpravite na ogled kulturnih in naravnih znamenitosti, ki jih v naši dolini ne manjka. V poletni sezoni pa Vas vabi v goste Mozirski gaj – park cvetja, biser Slovenije – Logarska dolina, lahko pa se zabavate in rekreirate v mnogih objektih, ki Vam omogočajo igranje tenisa, košarke, nogometa, fitnes, savno, le te pa prav tako najdete v naši neposredni bljižini.

V ponudbi lahko najdete tudi jahanje konj, rafting, tandemsko padalstvo, kopanje v rekah Savinji in Dreti in še in še.

Poleg te turistične ponudbe pa smo Vam pripravili čisto lastno neobičajno ponudbo na naši kmetiji.
Vsi gostje in obiskovalci lahko sodelujete v aktivnostih naše kmetije – lahko sodelujete v žetju žit, pri peki kruha in drugih kmetijskih opravilih, ki bi Vam bili všeč.
Poleg tega, si lahko pri nas ogledate ogromno starin, star kmečki mlin na kamne (še vedno delujoč), veliko vrst perutnine, ki jo gojimo in še kaj bi se našlo.

Zaradi te pestre in kakovostne ponudbe, smo prepričani, da boste uživali pri Vašem oddihu pri nas, prav tako pa verjamemo, da se boste radi vračali nazaj.

Vabimo Vas, da pobrskate tudi po drugih povezavah na naši spletnih straneh in si podrobno ogledate, kaj smo pripravili za Vas.

V prijetnem vzdušju starega mlina in sladkega presenečenja iz domače pekarne, pa vam je na voljo:

- finska savna v povezavi s turško
– masažna kad
– prostor za počivanje, kjer se lahko pogrejete po prijetnih zimskih ali drugih aktivnostih.

Preberite več
Navodila za pot