Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Turistična kmetija Pri Andreju

Studor v Bohinju 31, 4267 Srednja vas

Na robu vasi Studor, na vzpetini, s katere je lep razgled po Bohinjskih hribih, stoji turistična kmetija Pri Andreju. Hiša in 200 let star, vendar lepo ohranjen kozolec sta ohranjena v... Preberite več

Na robu vasi Studor, na vzpetini, s katere je lep razgled po Bohinjskih hribih, stoji turistična kmetija Pri Andreju. Hiša in 200 let star, vendar lepo ohranjen kozolec sta ohranjena v značilnem bohinjskem slogu.

Mleka in jajc na kmetiji vedno dovolj. Hrano v apartmaju si tako lahko pripravijo sami ali pa obiščejo restavracije v okolici.

Do Bohinjskega jezera sta od kmetije samo dva kilometra. Poleti se jezero toliko ogreje, da se je v njem prav prijetno kopati. Okolica jezera in tudi vasi Studor sta kot nalašč za planinske pohode in kolesarske ture. Pozimi je do Koble sedem, do Vogla pa kilometer več – povsod so urejena smučišča; v Bohinjski Bistrici pa urežejo tekaške proge.

 

Dostop do kmetije: Po magistralni cesti od Bohinjskega jezera skozi Staro Fužino do znamenitih Studorskih kozolcev. Tam zavije cesta levo v vas. V prvem križišču v vasi je treba zaviti levo, se peljati mimo gasilskega doma po klancu navzgor in nato levo navzdol. Ko se cesta konča, ste na cilju. 

Skrij daljši opis

V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: