Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Turistična kmetija Prodnik (šport center)

Juvanje 1, 3333 Ljubno ob Savinji

Turistična kmetija Prodnik leži ob reki Savinji, v Ramirju, ob glavni cesti, ki vodi proti Logarski dolini. Gostitelji svoje goste razvajajo z dobrotami slovenske kuhinje. Kulinarično ponudbo... Preberite več

Turistična kmetija Prodnik leži ob reki Savinji, v Ramirju, ob glavni cesti, ki vodi proti Logarski dolini.

Gostitelji svoje goste razvajajo z dobrotami slovenske kuhinje. Kulinarično ponudbo odlikuje pestra ponudba juh, saj lahko obiskovalec poseže po gobovi, goveji, čebulni, babičini in še po kakšni. Na vašem krožniku se bodo prav tako tako znašli žlinkrofi, savinjski želodec, štruklji, domač kruh, siri in še kakšno kulinarično presenečenje. Jedilnik je primeren tudi za vegetarijance.

Člani družine Prodnik so ponosni na svojo športno aktivnost, za katero poskušajo navdušiti tudi obiskovalce. Organizirajo raft spuste po reki Savinji, izposojajo kajake in kanuje. Poleti so na kmetiji na voljo kolesa in pozimi smuči, s katerimi se lahko gostje spuščajo po belih strminah smučarsko – rekreacijskega centra Golte. Gostje lahko brezplačno uporabljajo tudi savno in fitnes.

Z veseljem vas popeljejo v naravo, kjer vas naučijo nabiranja gob, borovnic. Udeležite se lahko kolin ali uživate v pripravi kulinaričnih dobrot in odidete domov bogatejši za recept ali dva. Kmetija je tudi odlično izhodišče za vzpone na bližnje vršace Kamniško – Savinjskih Alp, za obisk Logarske doline, Mozirskega gaja in še vrste drugih krajev.

Skrij daljši opis

V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: