Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Vander Urbani Resort

Ljubljana

NE IŠČI HOTELA...

Ne pričakuj gizdave hotelske fasade, steklenega preddverja ali napušča, pod katerim izstopiš iz avtomobila. Si v stari Ljubljani, ki je zaprta za promet. Vander so štiri stare mestne hiše v vrsti podobnih hiš, ki se stiskajo ob vznožju ljubljanskega hriba in spuščajo na obrežje Ljubljanice. Navzven so to čisto navadne hiše, navznoter pa so preoblečene s sodobno oblikovalsko strastjo.


STARO IN NOVO V STRASTNEM OBJEMU

Pod plaščem starih meščanskih hiš se skriva 16 sob in arhitektura*, posvečena visoki kakovosti bivanja. Ja. To je Vander. Senzualen, zlit z okoljem in senzibilen za potrebe sodobnega popotnika. Interier je zasnovan kot nepretrgana linija, ki neopazno teče iz hiše v hišo in zapeljuje s presenetljivimi pogledi, ki se zaokrožijo z očarljivim razgledom s terase na strehi. Takšna je tudi Ljubljana: zaljubljena v staro in v nenehnem lovu za novim.

NE BODI TURIST. BODI LJUBLJANČAN.

Ljubljana je slovenska prestolnica, poslovno in trgovsko središče Slovenije, univerzitetno mesto, kulturno središče z dinamičnim umetniškim utripom in secesijskim šarmom. Predvsem pa eno najbolj idiličnih mest v Evropi.* Ob lepem vremenu Ljubljančani radi preživijo popoldan v številnih lokalih na obrežju Ljubljanice, kjer se jim mirno lahko pridružiš tudi ti.

Preberite več
Navodila za pot