Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Vander Urbani Resort

Ljubljana

NE IŠČI HOTELA...

Ne pričakuj gizdave hotelske fasade, steklenega preddverja ali napušča, pod katerim izstopiš iz avtomobila. Si v stari Ljubljani, ki je zaprta za promet. Vander so štiri stare mestne hiše v vrsti podobnih hiš, ki se stiskajo ob vznožju ljubljanskega hriba in spuščajo na obrežje Ljubljanice. Navzven so to čisto navadne hiše, navznoter pa so preoblečene s sodobno oblikovalsko strastjo.


STARO IN NOVO V STRASTNEM OBJEMU

Pod plaščem starih meščanskih hiš se skriva 16 sob in arhitektura*, posvečena visoki kakovosti bivanja. Ja. To je Vander. Senzualen, zlit z okoljem in senzibilen za potrebe sodobnega popotnika. Interier je zasnovan kot nepretrgana linija, ki neopazno teče iz hiše v hišo in zapeljuje s presenetljivimi pogledi, ki se zaokrožijo z očarljivim razgledom s terase na strehi. Takšna je tudi Ljubljana: zaljubljena v staro in v nenehnem lovu za novim.

NE BODI TURIST. BODI LJUBLJANČAN.

Ljubljana je slovenska prestolnica, poslovno in trgovsko središče Slovenije, univerzitetno mesto, kulturno središče z dinamičnim umetniškim utripom in secesijskim šarmom. Predvsem pa eno najbolj idiličnih mest v Evropi.* Ob lepem vremenu Ljubljančani radi preživijo popoldan v številnih lokalih na obrežju Ljubljanice, kjer se jim mirno lahko pridružiš tudi ti.

Preberite več
Navodila za pot