Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Vila Bled

Datum prihoda

Datum odhoda

Gostje

Otroci

Vila Bled leži v mirnem predelu slovenskega alpskega bisera Bleda, neposredno ob obali Blejskega jezera in je obdana z veličastnim parkom. Ponuja mirno in udobno življenje, polno... Preberite več

Vila Bled leži v mirnem predelu slovenskega alpskega bisera Bleda, neposredno ob obali Blejskega jezera in je obdana z veličastnim parkom. Ponuja mirno in udobno življenje, polno nostalgije in je sinonim za gostoljubje, brezčasno eleganco, kulinariko in nepozabna doživetja. 

Vila Bled je bila vedno kraj, kjer se je pisala zgodovina. Ta nekdanja poletna rezidenca jugoslovanskega predsednika Tita je že gostila številne uradne državne obiske: Nikito Khrushcheva, kralja Husseinija, Indiro Gandhi, Gamala Abdel Nasserja, Kim Il Sunga in mnoge druge.

Vila Bled danes deluje kot očarljiv hotel s pestro paleto sob in apartmajev, elegantno opremljene v slogu 50-tih let prejšnjega stoletja.

Štejemo si v izjemno čast, da nam naši cenjeni gostje že vrsto let izkazujejo visoke ocene zadovoljstva.

NAJBOLJŠI V SLOVENIJI!

Vila Bled je bila v letu 2017 uvrščena na prvo mesto v izboru najboljših hotelov v Sloveniji, glede na portal TripAdvisor ter s tem pridobila naziv "Travelers choice". Izjemne ocene dosegamo tudi na portalu Booking.com.

Veseli smo, da je naš vsakdanji trud za izražanje gostoljubnosti opažen ter prepoznan. Visoke ocene zadovoljstva strank v preteklem letu so hkrati naša zaveza za visok in še višji nivo storitev za naše cenjene goste v bodoče. 

Bled je v letu 2018 pridobil zlati znak zelene sheme slovenskega turizma. To je nacionalna certifikacijska shema, ki združuje prizadevanja za trajnostni razvoj turizma v Sloveniji.

Skrij daljši opis

V okolici

Znamenitosti Slovenije

Aktivnosti

Foto lokacije

Ostale namestitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: