22 jan 2018

"BODI ZRAVEN IN 360 VIRTUALEN” 25. 1. V CERKLJAH NA GORENJSKEM

SLOVENIA360 NA GORENJSKEM - RAZISKUJ LEPOTE SLOVENIJE IN SPOZNAJ TURISTIČNE DESTINACIJE


SKOZI 360 PANORAMSKE FOTOGRAFIJE, POSNEMI SVOJO 360 PANORAMO IN SMUČAJ VIRTUALNO,


ZABAVAJ SE Z MIHO DEŽELAKOM IN DUOM PUSTOTNIK TER ZADENI BOGATO NAGRADO.

 

 

V petek, 26. januarja 2018 bo od 12.00 do 18.00 potekal dogodek “Bodi zraven in 360 virtualen” spletnega portalawww.slovenia360.si z bogatim “realnim in virtualnim” programom, nagradami in oddajanjem v živo iz mobilnega studia Radia Kranjpred picerijo Pod Jenkovo lipo v Dvorjah, ki bo poskrbela tudi za pogostitev obiskovalcev. Za dobro glasbeno zabavo pa bo poskrbel Duo Pustotnik ki vam bo ponudil obilo raznovrstne glasbe in dobre volje. Bogato dogajanje bo celo popoldne povezoval vsem znaniMiha Deželak z Radia Kranj, ki vas bo obiskal s priljubljenim Radio Mobilom. Namen dogodka je promocija turizma in 360 doživetij preko portala www.slovenia360.si, na prav poseben in tudi sodoben način.

 

In kaj je tisto, kar je sodobno, ta “virtualni program”? Čaka vas nepozabna izkušnja s 360-stopinjskimi vizualnimi vsebinami: smučaj virtualno v 9D simulatorju, posnemi 360 panoramo za svoj Facebook zid in raziskuj lokalno turistično ponudbo preko portalaslovenia360.si – vse to in še več boste lahko doživeli na tej povsem brezplačni prireditvi.

 

9D simulator je nekaj posebnega: na njem si lahko zastonj ogledate kar 300 svetovnih lepot in čudes, s posebnimi VR očali pa se boste lahko iz zraka “sprehodili” po 360-stopinjskih panoramah Krvavca, Bleda, Portoroža in kar 160 drugih destinacij in lokacij po Sloveniji. To bo enkratno doživetje, ki ga preprosto morate izkusiti.

Na 360 kolesu sreče se boste lahko potegovali za resnično bogate turistične, kulinarične in druge nagrade in morda boste prav vi tisti, ki boste svojo ljubo osebo popeljali na romantičen oddih ali večerjo, morda skupaj zasmučali na Krvavcu, se gostili z odličnimi dobrotami ali pa se podali v sobo za pobeg z vašo družbo.

 

Tisti, ki pa boste smučali ta dan na Krvavcu, pa se vam obeta še prav posebno presenečenje. Naše prijazne in mične hostese vam bodo morda lahko ponudile prav posebno kamero, s katero se boste posneli v 360-stopinjski panorami in ko boste prišli v dolino, pa prejmete sliko s krvavške plaže.

 

Slovenia360 je blagovna znamka turističnega portala www.slovenia360.si z največ turistične vizualne vsebine v Sloveniji, na katerem lahko tudi brezplačno priključite svojo turistično ponudbo in povečate možnosti rezervacij in obiskov. Ponuja več kot 160 360-stopinjskih panoram iz zraka najlepših predelov Slovenije, ambientov nastanitev, številnih aktivnosti in mnogo drugega.


PANORAMSKI POGLEDI IZ ZRAKA

NA LEPOTE SLOVENIJE IN TURISTIČNE DESTINACIJE