Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Blejski Grad

Blejski grad je po pisnih virih, najstarejši grad na Slovenskem. Pogledi z gradu so čudoviti. Kdor ne obišče gradu, zamuja. Lokacije, 130 metrov nad Blejskim jezerom, omogočajo... Preberite več

Blejski grad je po pisnih virih, najstarejši grad na Slovenskem. Pogledi z gradu so čudoviti. Kdor ne obišče gradu, zamuja. Lokacije, 130 metrov nad Blejskim jezerom, omogočajo fotografiranje posnetkov, ki jih boste z največjim veseljem pokazali prijateljem ali objavili na vašem priljubljenem socialnem omrežju.

Grad pa ni samo dobra foto lokacija, saj ponuja tudi obisk muzeja, grajske tiskarne, grajske kleti, kovačnice in različne galerije. Dostop gradu je možen po cesti iz severne strani (urejeno parkirišče). Vstopnina za eno odraslo osebo znaša 10 € (januar 2017). 

Po obisku Gradu, priporočamo obisk slaščičarne, kjer si privoščite blejsko Kremno rezino. Pa dober tek.

Odkrijte enega izmed najbolj obiskanih gradu v Sloveniji, s 360 panoramami, ki smo jih za vas fotografirali oktobra, 2016. Nastanitve v bližini, se nahajajo na seznamu spodaj. Tudi večino le teh si lahko, preden rezervirate, ogledate s pomočjo virtualnih panoramskih posnetkov. 

Skrij daljši opis

              
V okolici

Ostale znamenitosti

Aktivnosti

Foto lokacije

Nastanitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: